Sådan tilføjer og finder du favoritter i Apple Music på din iPhone, iPad eller Android-enhed

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du føje sange, album, kunstnere og playlister, som du elsker allermest, til Favoritter. Find hurtigt dine favoritter i appen Apple Music. Og få notifikationer om dine yndlingskunstnere.

Dette sker, når du føjer musik til Favoritter

Når du føjer en sang, et album, en kunstner eller en playliste til Favoritter:

• Sangen føjes til playlisten Yndlingssange. Hvis Tilføj yndlingssange er slået til i Indstillinger > Musik, føjes sangen også til dit bibliotek.

• Albummet føjes til dit bibliotek.

• Playlisten føjes til dit bibliotek. Hvis Tilføj sange fra playliste er slået til i Indstillinger > Musik, føjes sangene i playlisten også til dit bibliotek.

• Kunstneren føjes til dit bibliotek. Og du kan få en notifikation, når din yndlingskunstner udgiver ny musik.

• Du kan filtrere dit bibliotek for kun at se dine favoritter.

• Du får bedre musikanbefalinger i Hjem.

Sådan føjer du en sang, et album, en kunstner eller en playliste til Favoritter

Åbn appen Apple Music. Følg derefter nedenstående fremgangsmåde.

Føj en sang til Favoritter

Mens du afspiller en sang, skal du trykke på knappen Favorit i Afspiller nu.

iPhone, der viser en sang, der bliver tilføjet som favorit

Føj et album eller en playliste til Favoritter

På din iPhone eller iPad: Tryk på knappen Mere . På din Android-enhed skal du trykke på knappen Mereknappen Mere. Tryk derefter på Favorit.

En iPhone, der viser muligheden Favorit, der er valgt, når der føjes et album til favoritter

Føj en kunstner til Favoritter

På en kunstners side skal du trykke på knappen Favorit .

iPhone, der viser, at en kunstner bliver tilføjet som favorit

Hvis du ikke kan se en mulighed for at føje sange, album, kunstnere eller playlister til Favoritter

Sådan får du vist dine favoritter

Du kan sortere dit bibliotek, så det kun viser favoritter. Og se alle dine yndlingssange på en playliste.

Se dine yndlingssange på en playliste

1. Åbn appen Apple Music.

2. Tryk på fanen Bibliotek.

3. Tryk på Playlister.

4. Tryk på Yndlingssange.

Sorter dit bibliotek for at se favoritter

1. Åbn appen Apple Music.

2. Tryk på fanen Bibliotek.

3. Tryk på Kunstnere, Sange, Albummer eller Playlister.

4. Tryk på knappen Sorter , og tryk derefter på Favoritter.

Sådan får du notifikationer, når dine yndlingskunstnere udgiver ny musik

Følg trinnene nedenfor for din enhed.

Sådan slår du notifikationer til eller fra for favoritkunstnere på iPhone eller iPad

1. Gå til Indstillinger.

2. Tryk på Notifikationer.

3. Tryk på Musik.

4. Slå Tillad notifikationer til eller fra.

5. Rul ned, og tryk på Indstillinger for musiknotifikationer.

6. Slå Ny musik til eller fra.

Sådan slår du notifikationer til eller fra for yndlingskunstnere på din Android-enhed

1. Åbn appen Apple Music.

2. Tryk på Hjem.

3. Øverst i Hjem skal du trykke på knappen Mere og derefter på Konto.

4. Tryk på Administrer notifikationer.

5. Slå Ny musik til eller fra.

Tilføj og find Favoritter på din Mac

Læs om, hvordan du føjer sange, album, kunstnere og playlister til Favoritter i appen Apple Music på din Mac

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Få mere at vide om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.