Nyheder i Genveje til iOS 17, iPadOS 17, macOS 14, watchOS 10 og visionOS 1

Læs mere om de nye funktioner i Genveje til iOS, iPadOS, macOS, watchOS og visionOS.

Få komplette trinvise vejledninger og oplysninger om alle funktionerne i Genveje:

Brugerhåndbog til Genveje >

Nyheder i iOS og iPadOS 17.4, macOS 14.4, watchOS 10.4 og visionOS 1.1

Denne opdatering indeholder nye handlinger og forbedringer af appen Genveje i macOS.

Nye handlinger

• Hent retning angiver den aktuelle enhedsretning (f.eks. stående eller liggende) i iOS og iPadOS

• Hent aktivitet bestemmer din aktuelle aktivitet (gang, løb, cykling eller bilkørsel) i iOS, iPadOS og watchOS

• Luk ned, Kopier til udklipsholder, Identificer musik og Vis definition er nu tilgængelige i visionOS

Appen Genveje i macOS

• Tastaturnavigation understøttes nu i menuer, når genveje køres

• Genveje kan nu trækkes fra biblioteket, mens de er i listevisning, til mapper i indholdsoversigten

• Åbne vinduer gendannes nu, når appen genstartes

• Forbedret ydeevne og pålidelighed

Nyheder i iPadOS iOS og iPadOS 17.2, macOS 14.2 og watchOS 10.2

Denne opdatering tilføjer udvidet VoiceOver-understøttelse i biblioteket Genveje og forbedret ydeevne til apps.

Opdaterede handlinger

• Vælg på menu og Vælg på liste forhindrer nu din enhed i at gå på vågeblus, når de køres fra knappen Handling, og der afventes svar

• Kombiner billeder placerer nu billeder korrekt, når de sendes til macOS

• Apps på delt skærm håndterer nu forhold korrekt på iPadOS

Nyheder i iOS og iPadOS 17.0, macOS 14.0 og watchOS 10.0

Denne opdatering indeholder nye handlinger og personlige automatiseringer, udvidelser af eksisterende handlinger og forbedringer til kørsel af genveje.

Nye handlinger

• Transskriber lyd genererer tekst fra et lydarkiv

• Slet alarmer fjerner angivne alarmer fra uret

• Rediger søvnalarm springer den næste søvnalarm over eller genaktiverer en søvnalarm, der er blevet sprunget over

• Åbn kamera åbner appen Kamera i en bestemt optagelsesfunktion, f.eks. "Selfie"

• Åbn samling navigerer til et bestemt afsnit i appen Fotos, f.eks. "Steder"

• Vis adgangskoder navigerer til Adgangskoder i Indstillinger i iOS og Systemindstillinger i macOS

• Slut træning afslutter din aktuelle træningssession på iOS og watchOS

• Scan dokument tager et billede og gemmer det i appen Arkiver i iOS

• Hent aktuel tidtagning, Sæt tidtagning på pause, Genoptag tidtagning og Annuller tidtagning understøttes nu i iOS

• Start stopur, Rundestopur, Stop stopur og Nulstil stopur understøttes nu i iOS

• Indstil adgangskode til Internetdeling og Hent adgangskode til Internetdeling understøttes nu i iOS

• Slå mobilabonnement til/fra, Indstil standardnummer, Indstil dataroaming, Find mobilabonnement og Nulstil statistik over mobildata understøttes nu i iOS

• Start Time Machine-sikkerhedskopiering starter eller stopper med at sikkerhedskopiere dine data med Time Machine på macOS

• Flyt vindue, Skift størrelse på vindue, Find vinduer, Find skærme og Find apps understøttes nu i macOS

Opdaterede handlinger

For dem, der bygger tilpassede genveje, er nogle handlinger blevet opdateret:

• Indstil tidtagning kan nu starte en ny tidtagning, selvom der allerede kører en

• Find alarm erstatter nu Hent alle alarmer og henter alle alarmer eller kun dem, der opfylder filterkriterierne

• Indstil lydstyrke kan nu justere lydstyrken for enten Medier eller Ringetone

• Sundhedsmålinger understøtter nu flere datatyper, f.eks. ændringer i søvn, humør og appetit

• Deltagere i begivenhed i Kalender omfatter nu en Type-attribut, så der kan skelnes mellem personer, grupper og værelser

• Hent oplysninger om netværk indeholder nu flere indstillinger, f.eks. kanalnummer, hardware for MAC-adresse og takstoplysninger

• Tag foto er nu mere pålideligt, når du tager flere fotos i træk

Nye personlige automatiseringer

• Transaktionsautomatiseringer kan køre, når der foretages en Wallet-transaktion i iOS og watchOS

• Organisatorautomatiseringer kan køre, når Organisator er slået til eller fra i iPadOS

• Skærmautomatiseringer kan køre, når en ekstern skærm er tilsluttet eller frakoblet i iPadOS

Opdaterede personlige automatiseringer

• Det er nu muligt at køre automatiseringer af Bluetooth, Wi-Fi, Ankomst og Afgang med det samme

Læs mere om funktionerne i Genveje til iOS og iPadOS 16, macOS 13 og watchOS 9.