Find serienummeret på dit Apple TV

Du kan få brug for serienummeret, når du registrerer dit Apple TV eller anmoder om support.

Se i Indstillinger

Se bunden af dit Apple TV

Se ved hjælp af dit Apple-id

Markér feltet

Se under Indstillinger

Gå til Indstillinger > Generelt > Om. Du kan også finde serienummeret på din Siri Remote eller Apple TV Remote* ved at vælge Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Fjernbetjening.

Serienummeret vises næsten øverst på skærmen Om på Apple TV

Tjek bunden af dit Apple TV

Serienummeret på undersiden af enheden reflekterer, så du skal bruge lys for at kunne aflæse nummeret.

Serienummeret findes på bunden af Apple TV-enheden

Se ved hjælp af dit Apple-id

Log ind med dit Apple-id på din iPhone eller iPad, og gå til Indstillinger > dit navn. Rul derefter ned, og tryk på dit Apple TV for at finde serienummeret.

Hvis du ikke har en iPhone eller iPad, som du bruger med dit Apple TV, kan du gå til kontosiden for dit Apple-id på computeren for at finde serienummeret på dit Apple TV.

1. Gå til appleid.apple.com, og log ind med det Apple-id, som du bruger med dit Apple TV.

2. Rul ned til afsnittet Enheder.

3. Vælg dit Apple TV.

Tjek emballagen

Hvis du stadig har enhedens originale æske, kan du finde serienummeret på stregkoden.

*Apple TV 4K og Apple TV HD leveres med den samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges på begge fjernbetjeninger, så længe dit Apple TV 4K eller Apple TV HD er indstillet til et sprog og et land eller område, der understøtter Siri.