Deltag i et FaceTime-opkald fra en Android- eller Windows-enhed

Har du en Android- eller Windows-enhed? Med FaceTime-links i iOS 15, macOS Monterey og nyere versioner kan alle deltage i et FaceTime-opkald fra en webbrowser.

Du skal bruge følgende

• En Android- eller Windows-enhed

• En hurtig Wi-Fi- eller mobilforbindelse til internettet

• Den nyeste version af Google Chrome eller Microsoft Edge

Sådan deltager du i et FaceTime-opkald på internettet

1. Hvis du modtager et link til et FaceTime-opkald, skal du åbne linket.

2. Indtast dit navn, og vælg derefter Fortsæt. Du skal muligvis give FaceTime tilladelse til at bruge din mikrofon og dit kamera.

3. Vælg Deltag. Vent på, at værten for opkaldet lukker dig ind.

4. Vælg Forlad for at forlade opkaldet.

Det kan du gøre i et FaceTime-opkald på internettet

Når du er i et FaceTime-opkald på internettet, kan du gøre mange af de samme ting, som du kan i FaceTime-appen.

SharePlay og skærmdeling er dog ikke tilgængelig i FaceTime på internettet.

Slå mikrofonen fra eller til

Brug knappen MikrofonDer er ikke angivet et alternativ til billede til at slå lyden fra mikrofonen fra eller til igen.

Tænd og sluk kameraet

Brug knappen KameraDer er ikke angivet et alternativ til billede til at slå kameraet til eller fra.

Brug fuldskærmstilstand

Hvis du ser knappen Fuld skærm knappen Fuld skærm, kan du bruge den til at få dit FaceTime-opkald til at fylde hele skærmen.

Skift kameravisning

Hvis du ser knappen Vend kameraDer er ikke angivet et alternativ til billede, kan du bruge den til at skifte til kameraet på forsiden eller bagsiden.

Se deltagere i netlayout

Du kan se personer i dine FaceTime-gruppeopkald i fliser, der er arrangeret i et netlayout. Den talendes flise lyser automatisk op, så det er let at se, hvem der taler.

1. Vælg deltagerlisten og knappen for menuen IndstillingerDer er ikke angivet et alternativ til billede.

2. Vælg knappen NetlayoutDer er ikke angivet et alternativ til billede. Hvis du vil slå Netlayout fra, skal du vælge knappen igen.

Læs mere

Alle kan oprette et link til et FaceTime-opkald på en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 15 eller en nyere version eller på en Mac med macOS Monterey eller en nyere version.

FaceTime-links understøttes ikke på det kinesiske fastland.

Oprettelse af et link til et FaceTime-opkald understøttes ikke på iPhone-modeller, der er købt på det kinesiske fastland.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.