Om rumlig lyd med Dolby Atmos i Apple Music

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du lytte til udvalgte sange i rumlig lyd med Dolby Atmos. Få mere at vide om, hvilke enheder der understøtter Dolby Atmos, hvordan du ændrer indstillingerne for Dolby Atmos, og find svar på ofte stillede spørgsmål, så du kan begynde at lytte.

Vælg, hvordan du vil lytte til Dolby Atmos på din iPhone eller iPad

1. Opdater din iPhone eller iPad til seneste version af iOS eller iPadOS.

2. Gå til Indstillinger.

3. Tryk på Musik.

4. Tryk på Dolby Atmos under Lyd.

5. Vælg Automatisk, Altid til eller Fra.

Hvis du vælger Automatisk, skal du bruge følgende

Understøttede sange afspilles automatisk i Dolby Atmos, når du lytter med:

Hvis du vælger Altid til, skal du bruge følgende

Hvis du vil bruge hovedtelefoner med ledning, skal du vælge Altid til.

Vælg, hvordan du vil lytte til Dolby Atmos på din Mac

1. Opdater din Mac til den nyeste version af macOS.

2. Åbn appen Apple Music.

3. Vælg Musik > Indstillinger på menulinjen.

4. Klik på fanen Afspilning.

5. Vælg Automatisk, Altid til eller Fra.

Hvis du vælger Automatisk, skal du bruge følgende

Understøttede sange afspilles automatisk i Dolby Atmos, når du lytter med:

Hvis du vælger Altid til, skal du bruge følgende

Hvis du vil bruge andre hovedtelefoner, der ikke understøtter automatisk afspilning, skal du vælge Altid til.

Vælg, hvordan du vil lytte til Dolby Atmos på din Apple Vision Pro

1. Åbn Indstillinger > Apps.

2. Tryk på Musik.

3. Tryk på Dolby Atmos under Lyd.

4. Vælg Automatisk, Altid til eller Fra.

Hvis du vælger Automatisk, skal du bruge følgende

Understøttede sange afspilles automatisk i Dolby Atmos, når du lytter med:

• Alle genkendte hovedtelefoner

• De indbyggede højttalere på din Apple Vision Pro

Hvis du vælger Altid til, skal du bruge følgende

Hvis du vil bruge andre hovedtelefoner, der ikke understøtter automatisk afspilning, skal du vælge Altid til.

Sådan lytter du til Dolby Atmos på din HomePod

Slå Dolby Atmos til eller fra

1. På din iPhone eller iPad skal du åbne Home-appen.

2. Tryk på knappen Hjemknappen Hjem.

3. Tryk på Hjem-indstillinger.

4. Tryk på dit navn under Personer.

5. Tryk på Apple Music.

6. Slå Dolby Atmos til eller fra.

Sådan lytter du til Dolby Atmos på Apple TV 4K

Opdater dit Apple TV 4K til den nyeste version af tvOS. Sørg derefter for, at du har en af følgende forbindelser:

Slå Dolby Atmos til eller fra

1. På Apple TV: Gå til Indstillinger > Apps.

2. Vælg Musik.

3. Vælg Dolby Atmos for at ændre indstillingen til Automatisk eller Fra.

Sådan lytter du til Dolby Atmos på din Android-enhed

• Du skal bruge en Android-enhed, der understøtter Dolby Atmos. Kontakt producenten af din Android-enhed for at afgøre, om den understøttes.

• Opdater appen Apple Music til den nyeste version.

Slå Dolby Atmos til eller fra

1. Åbn appen Apple Music.

2. Tryk på knappen Mereknappen Mere.

3. Tryk på Settings (Indstillinger).

4. Tryk på Dolby Atmos for at slå det til eller fra.

Ofte stillede spørgsmål

Er rumlig lyd med dynamisk registrering af hovedbevægelser tilgængelig til musik?

Ja. Du kan lytte til Dolby Atmos-musik i rumlig lyd på Apple Vision Pro. Desuden kan du lytte på hovedtelefoner, der understøtter dynamisk registrering af hovedbevægelse, med en kompatibel iPhone, iPad eller Mac.

Hvad skal jeg gøre, hvis Dolby Atmos-spor lyder mere stille end stereospor?

Slå Lydkontrol til. Sådan gør du:

• På din iPhone eller iPad: Vælg Indstillinger > Musik, og slå derefter Lydkontrol til.

• På Mac: Åbn appen Apple Music. Vælg Musik > Indstillinger på menulinjen. Klik på fanen Afspilning, og vælg derefter Lydkontrol for at slå den til.

• På Apple TV: Gå til Indstillinger > Apps > Musik, og slå derefter Lydkontrol til.

• På din Apple Vision Pro: Gå til Indstillinger > Apps > Musik, og slå derefter Lydkontrol til.

Hvordan kan jeg se, om en sang er tilgængelig i Dolby Atmos?

Afspil sangen, og se efter Dolby Atmos-symbolet i Afspiller nu. Hvis alle sange på et album er tilgængelige i Dolby Atmos, vises Dolby Atmos-symbolet på detaljesiden for albummet. Nogle sange er kun tilgængelige i Dolby Atmos på en bestemt version af et album.

Hvordan kan jeg få en Dolby Atmos-version af en sang, som jeg allerede har downloadet til mit bibliotek?

Slet sangen. Følg nedenstående trin for at slå Hent i Dolby Atmos til for din enhed. Hent derefter sangen igen.

• På din iPhone eller iPad: Gå til Indstillinger > Musik, og slå derefter Hent i Dolby Atmos til.

• På Mac: Åbn appen Apple Music. Vælg Musik > Indstillinger på menulinjen. Klik på fanen Generelt, og vælg derefter Download i Dolby Atmos.

• På din Apple Vision Pro: Gå til Indstillinger > Apps > Musik, og slå derefter Hent i Dolby Atmos til.

• Åbn appen Apple Music på din Android-enhed. Tryk på knappen Mereknappen Mere, tryk på Indstillinger, og slå derefter Hent Dolby Atmos til.

Hvordan kan jeg lytte til stereoversionen af en sang, der er downloadet i Dolby Atmos?

Når du downloader en Dolby Atmos-version af en sang, downloades der også en stereoversion af sangen. Hvis du vil lytte til stereoversionen af en sang, skal du bare slå Dolby Atmos fra i Indstillinger og derefter afspille sangen.

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Få mere at vide om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.