Tilføj din brillerecept i appen Sundhed

Du kan tilføje og gemme din brillerecept i appen Sundhed for nemt at få adgang til oplysninger om dit syn eller korrigerende briller.

Tilføj din brillerecept

Hvis du har et billede eller et PDF-arkiv af din recept gemt på din iPhone, kan du overføre det/den til appen Sundhed. Hvis du ikke har en gemt kopi, kan du også tilføje dine brillereceptoplysninger manuelt.

Tilføj din brillerecept fra et billede

1. Åbn appen Sundhed på din iPhone eller iPad.

2. Hvis du er på din iPhone, skal du trykke på Browse. Hvis du er på din iPad, skal du trykke på indholdsoversigtenBilledtekst mangler for at åbne indholdsoversigten.

3. Tryk på Kropsmål, og tryk derefter på Linserecept.

4. Tryk på Tilføj en receptNo alt supplied for Image.

Billedtekst mangler
  5. Tryk på Udstedelsesdato for at indtaste startdatoen for din recept.

6. Tryk på Tilføj et billedeNo alt supplied for Image.

Billedtekst mangler
  7. Tryk på Scan et dokumentNo alt supplied for Image, hvis du har en fysisk kopi af din recept, der skal scannes. Tryk på Vælg fotoNo alt supplied for Image, hvis din recept er gemt i appen Fotos. Tryk på Tilføj fra arkiverNo alt supplied for Image, hvis din recept er gemt i appen Arkiver.

8. Scan eller find din recept, og tryk derefter på Tilføj.

9. Tryk på Bekræft, hvis du ikke har brug for at indtaste dine receptoplysninger. Hvis der kræves receptoplysninger i dit land eller område, skal du trykke på Rediger og derefter trykke på et felt for at tilføje oplysningerne.

10. Tryk på Tilføj i øverste højre hjørne.

Tilføj din brillerecept manuelt

Brillerecepter kan variere, og ikke alle lande eller områder kræver de samme felter eller målinger. Hvis du tilføjer din brillerecept manuelt, behøver du kun at tilføje de oplysninger, der er specifikke for recepten i dit land eller område.

1. Åbn appen Sundhed på din iPhone eller iPad.

2. Hvis du er på din iPhone, skal du trykke på Browse. Hvis du er på din iPad, skal du trykke på indholdsoversigtenBilledtekst mangler for at åbne indholdsoversigten.

3. Tryk på Kropsmål, og tryk derefter på Linserecept.

4. Tryk på Tilføj en recept.

5. Tryk på et felt, eller tryk på Tilføj ud for feltet for at redigere det.

Billedtekst mangler
  6. Når du har tilføjet dine receptoplysninger, skal du trykke på Tilføj i øverste højre hjørne.