Afspil lyden af regn og andre omgivende lyde med Baggrundslyde

Afspil omgivende lydbilleder i baggrunden med din iPhone, iPad eller Mac. Lyt til lyden af hav, regn, lys støj og meget mere.

En iPhone, der viser menuen Baggrundslyde. Knappen Baggrundslyde findes nederst på skærmen i midten.

iPhone eller iPad

Kræver iOS 15 eller iPadOS 15 eller nyere

1. Åbn Kontrolcenter, og tryk derefter på knappen HørelseNo alt supplied for Image. Hvis du ikke kan se den, skal du føje knappen Hørelse til Kontrolcenter.

2. Tryk på til/fra-knappen for baggrundslydeNo alt supplied for Image for at afspille eller stoppe afspilningen af baggrundslyde.

3. Tryk på navnet på den aktuelle lyd for at få vist andre lyde, og tryk derefter på et lydnavn for at lytte til et eksempel. Når du har valgt en lyd, skal du trykke på Baggrundslyde for at gå tilbage.

4. Tryk på baggrunden for at gå tilbage til Kontrolcenter.

Hvis du vil stoppe afspilningen, når din enhed er låst, eller sænke lydstyrken, når andre medier afspilles, skal du trykke på Indstillinger til baggrundslyde og derefter vælge en mulighed.

Hvis du bruger Tilpasning af hovedtelefoner, anvendes dine aktuelle indstillinger automatisk på Baggrundslyde.

Mac

Kræver macOS Ventura eller nyere

Læs om, hvordan du afspiller baggrundslyde på Mac