Sådan blander du musik på din iPhone

Du kan bede Siri om at slå Bland til eller fra. Du kan også slå Bland til eller fra manuelt i appen Apple Music.

Bed Siri om at blande musik

Du kan nemt slå Bland til eller fra ved at spørge Siri. Sig f.eks.:

• "Hej Siri, bland dette album."

• "Hej Siri, afspil min roadtrip-playliste blandet."

• "Hej Siri, bland alle mine sange."

• "Hej Siri, slå Bland fra."

Læs om andre måder at bruge Siri på til at afspille og styre musik.

Sådan blander du et album eller en playliste

1. Åbn appen Apple Music.

2. Åbn et album eller en playliste.

3. Tryk på knappen Bland øverst på et album eller en playliste.

iPhone, der viser knappen Bland øverst i et album i appen Apple Music

Du kan ikke slå Bland fra her. Læs om, hvordan du slår Bland fra.

Sådan blander du alle sange eller album i dit bibliotek

1. Åbn appen Apple Music.

2. Tryk på Bibliotek nederst på skærmen.

3. Tryk på Sange eller Album.

4. Tryk på knappen Bland øverst i Sange eller Album.

iPhone, der viser knappen Bland øverst i Album på fanen Bibliotek i appen Apple Music

Du kan ikke slå Bland fra her. Læs om, hvordan du slår Bland fra.

Sådan slår du Bland fra

1. Tryk nederst på skærmen på den sang, der afspilles.

2. Knappen Næste, der viser Bland slået til

iPhone, der viser knappen Næste i appen Apple Music
  3. knappen Bland

iPhone, der viser knappen Bland øverst i Næste i appen Apple Music

Når knappen Bland ikke er fremhævet, er Bland slået fra.

Hvis du ikke kan se knappen Bland

Læs om, hvordan du blander musik på flere enheder

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.