Brug Familiedeling med Apple Music på Android

På din Android-enhed kan du bruge Familiedeling i appen Apple Music til at dele et Apple Music-familieabonnement. Se, hvordan du tilmelder dig en familiegruppe for at dele deres Apple Music-abonnement. Eller start din egen familiegruppe for at dele dit abonnement.

Sådan deltager du i eller forlader en andens familiegruppe

Følg vejledningen nedenfor for at deltage i en familiegruppe, så du kan dele deres Apple Music-abonnement. Og hvis du ikke længere vil deltage i familiegruppen, kan du læse mere om, hvordan du forlader den.

Accepter en invitation til en familiegruppe, og del deres Apple Music-abonnement

1. Download Apple Music-appen fra Google Play til din Android-enhed.

2. Åbn e-mailinvitationen til at deltage i Familiedeling på din Android-enhed.

3. Tryk på linket i e-mailinvitationen.

4. Tryk på Apple Music på skærmen "Åbn med".

5. Tryk på Accepter.

6. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.

Forlad en familiegruppe

1. Åbn appen Apple Music på din Android-enhed.

2. Tryk på knappen Mere knappen Mere .

3. Tryk på Konto.

4. Tryk på Administrer familie.

5. Tryk på [Dit navn].

6. Tryk på Forlad familie.

Sådan starter og administrerer du din egen familiegruppe

Når du får et Apple Music-familieabonnement, kan du starte og administrere en familiegruppe for at dele dit abonnement. Bare følg trinnene nedenfor.

Opgrader til et Apple Music-familieabonnement

1. Åbn appen Apple Music på din Android-enhed.

2. Tryk på Lyt nu.

3. Tryk på knappen Mere knappen Mere .

4. Tryk på Konto.

5. Tryk på Opgrader til familie.

Opgrader dit Apple Music-abonnement
  6. Vælg Familieplanen.

7. Tryk på Tilmeld dig Apple Music.

8. Følg vejledningen på skærmen for at logge ind med dit Apple-id og bekræfte dine faktureringsoplysninger.

Inviter andre til at deltage i din familiegruppe og dele dit abonnement

1. Åbn appen Apple Music på din Android-enhed.

2. Tryk på knappen Mere

3. Tryk på Konto.

4. Tryk på Administrer familie.

5. Tryk på Tilføj familiemedlem.

Del dit Apple Music-abonnement
  6. Indtast et navn eller en e-mailadresse.

7. Tryk på Send.

Fjern en person fra familiegruppen

1. Åbn appen Apple Music på din Android-enhed.

2. Tryk på knappen Mere

3. Tryk på Konto.

4. Tryk på Administrer familie.

5. Tryk på det familiemedlem, du vil fjerne.

6. Tryk på Fjern fra familie.

Stop Familiedeling

1. Åbn appen Apple Music på din Android-enhed.

2. Tryk på knappen Mere

3. Tryk på Konto.

4. Tryk på Administrer familie.

5. Tryk på [Dit navn].

6. Rul ned, og tryk på Stop Familiedeling.

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.