Om Digital Rights Management i Apple Music til Microsoft Edge og Internet Explorer

Ejere af indhold bruger Microsoft PlayReady-teknologi til at få adgang til indhold, så de kan beskytte deres immaterielle rettigheder, herunder ophavsretligt indhold. Denne tjeneste bruger PlayReady-teknologi til at beskytte bestemt indhold. Hvis PlayReady-teknologien ikke beskytter indholdet, kan ejere af indhold kræve, at tjenesten begrænser eller forhindrer levering af beskyttet indhold til bestemte enheder eller pc-softwareprogrammer. I nogle tilfælde kræves det muligvis, at du opgraderer PlayReady-teknologien for fortsat at have adgang til tjenestens indhold. Hvis du afviser en sådan opgradering, kan du ikke få adgang til indhold, der har brug for opgraderingen.

Disse funktioner understøttes muligvis ikke af alle webbrowsere, f.eks. Internet Explorer 11 eller ældre versioner af visse operativsystemer.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.