Sådan deler du tidssynkroniserede sangtekster i Apple Music-appen på din iPhone eller iPad

Med Apple Music kan du udtrykke dig ved at dele sangtekster fra en sang i appen Beskeder. Du kan også dele linjer fra en sang som et klistermærke i en Facebook- eller Instagram-historie.

Hvis du vil dele tidssynkroniserede sangtekster, skal du have dette

Sådan deler du tidssynkroniserede sangtekster

1. Åbn appen Apple Music.

2. Find en sang i Apple Music-kataloget med tidssynkroniserede sangtekster, og hold derefter nede på den.

iPhone, der viser muligheden for at dele sangtekster
  3. Tryk på Del sangtekster. Hvis du ikke kan se Del sangtekster, er tidssynkroniserede sangtekster ikke tilgængelige.

4. Tryk på de linjer af sangteksten, du vil dele. Du kan dele op til 150 tegn.

iPhone, der viser delearket, hvor to linjer fra en sang er valgt.
  5. I afsnittet Apps i delearket skal du vælge en app, som du vil dele sangteksterne med:

• Tryk på Beskeder for at dele sangteksterne sammen med et lydstykke, der kan afspilles i en iMessage.*

• Tryk på Facebook eller Instagram for at dele sangtekster som et klistermærke i en historie. Kan du ikke se Facebook eller Instagram? Sørg for, at Facebook eller Instagram er installeret på din enhed.

* Det er kun modtagere, der abonnerer på Apple Music, der kan afspille lydstykker i appen Beskeder.

Du kan også dele tidssynkroniserede sangtekster, når en sang afspilles

Du skal blot trykke på knappen Sangteksterknappen Sangtekster og derefter trykke og holde nede på en linje i sangteksten, du vil dele. I det deleark, der vises, kan du trykke på yderligere linjer og derefter trykke på Beskeder, Facebook eller Instagram.

Facebook, Instagram og Snapchat er muligvis ikke tilgængelige i alle lande og områder.

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.