Hvis du på din iPhone bliver bedt om at bekræfte dit telefonnummer, når du aktiverer den i USA

Når du aktiverer din iPhone for første gang i USA, kan du blive bedt om at bekræfte dit telefonnummer. Gør følgende.

Du kan bekræfte telefonnummeret ved at indtaste de oplysninger, du brugte, da du købte din iPhone. Følg disse trin:

1. Kontroller, at telefonnummeret er det samme som det, du brugte, da du købte din iPhone. Tryk derefter på Næste.

Denne aktiveringsskærm vises, når du indstiller din iPhone første gang, så du kan bekræfte dit telefonnummer.
  2. Indtast dit faktureringspostnummer og de sidste fire cifre i dit CPR-nummer. Tryk derefter på Næste.

Du afslutter aktiveringen af din nye iPhone ved at indtaste dit faktureringspostnummer og en del af dit CPR-nummer for at bekræfte din identitet.

Hvis der vises en meddelelse om, at de indtastede oplysninger er forkerte, skal du prøve igen. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple.

Afslut derefter indstillingen af din iPhone. Hvis du derefter vil bruge et andet telefonnummer, f.eks. et telefonnummer fra et familieabonnement, kan du kontakte din mobiltelefonudbyder. Afhængigt af din mobiloperatør og din iPhone-model skal du muligvis anskaffe dig et nyt SIM-kort eller eSIM.

Du kan muligvis foretage ændringer af din konto mellem det tidspunkt, hvor du afgiver ordren og afslutter denne proces. Hvis det er tilfældet, skal du muligvis kontakte din operatør for at aktivere din telefon fuldt ud.

Hvis du ikke kan genkende telefonnummeret

Hvis du er den oprindelige køber af din iPhone, og du ikke genkender telefonnummeret, som du bliver bedt om at bekræfte på din iPhone, skal du kontakte Apple-support for at få hjælp.