Om USB-C til Lightning-mellemstik

USB-C til Lightning-mellemstik fungerer sammen med iPhone- eller iPad-modeller, der har en USB-C-port. Brug dette mellemstik til at slutte din iPhone eller iPad med USB-C til et Lightning-tilbehør til opladning, data og lyd.

Oplad din iPhone eller iPad med USB-C

Du kan bruge et USB-C til Lightning-mellemstik til at oplade din iPhone eller iPad. Slut f.eks. et USB-C til Lightning-kabel til dette mellemstik, og slut derefter den anden ende af kablet til en USB-C-strømforsyning.

No alt supplied for Image

Dette mellemstik yder maksimalt 24 W, når du oplader iPhone- eller iPad-modeller med en USB-C-port. Hvis du ønsker hurtigere opladning, skal du bruge et USB-C-kabel til at slutte en strømforsyning direkte til din iPhone eller iPad.

Overfør data til og fra din enhed

Slut Lightning-stikket på dette mellemstik til et Lightning-kabel for at foretage dataoverførsel. Dette giver dataoverførselshastigheder på op til 480 Mbps (USB 2).

USB-C til Lightning-mellemstikket kræver ingen strøm i sig selv, men de enheder, du tilslutter, kan trække strøm fra din iPhone eller iPad.

Slut til CarPlay

Du kan bruge USB-C til Lightning-mellemstikket til kabelbaseret CarPlay i de fleste køretøjer. Nogle kombinationer af mellemstik, kabel og underholdningssystem til køretøjer kan dog forstyrre den kabelbaserede CarPlay-forbindelse. I denne situation eller for biler, der kun understøtter CarPlay med kabel, skal du bruge en direkte forbindelse med et USB-A til USB-C-kabel, f.eks. Belkin BOOST↑Charge Pro Flex USB-A til USB-C-kablet.

Nogle funktioner kræver iOS 17 eller iPadOS 17 eller nyere. Du opnår de bedste resultater, hvis du kun bruger én enhed eller ét kabel ad gangen med USB-C til Lightning-mellemstikket.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.