Hvis dine iCloud-billeder og -videoer ikke vises korrekt på din Windows-pc

Hvis du bruger iCloud til Windows, og nogle af dine iCloud-billeder eller -videoer ikke vises korrekt eller ser ud til at have fejl, skal du følge disse trin på enhver pc, hvor du har iCloud til Windows installeret.

Slå først synkronisering af iCloud-fotos fra på din Windows-pc:

1. Åbn iCloud til Windows. Sørg for, at du er logget ind med dit Apple-id.

2. Fravælg iCloud-fotos og Delte album.

3. Klik på OK, klik derefter på Anvend, og klik så på "Slet fra pc". Dine iCloud-billeder og -videoer fjernes fra din pc, men forbliver sikre i iCloud og på enhver anden Apple-enhed, du bruger.

Det kan tage lidt tid afhængigt af bibliotekets størrelse.

Når du ikke længere kan se dine billeder og videoer i Microsoft Billeder eller Stifinder, kan du slå synkronisering af iCloud-fotos til igen:

1. Åbn iCloud til Windows. Sørg for, at du er logget ind med dit Apple-id.

2. Vælg iCloud-fotos og Delte album.

3. Klik på OK, og klik derefter på Anvend. Nye kopier af dine iCloud-billeder og -videoer begynder at synkronisere igen til din pc.

Det kan tage lidt tid afhængigt af bibliotekets størrelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.