LED Cinema Display (24", ultimo 2008): Periodisk flimren ved tilslutning til en Thunderbolt-port

I nogle tilfælde kan der forekomme periodisk flimren på et Apple LED Cinema Display (24", ultimo 2008), når skærmen er sluttet til en Mac-computer med Thunderbolt-port.

Vigtigt! Denne firmwareopdatering er kun beregnet til og kan kun installeres på Apples LED Cinema Display 24", når skærmen er sluttet til en Mac-computer med Thunderbolt-port.

Installer firmwareopdateringen, hvis:

Installer IKKE firmwareopdateringen, hvis:

dit 24" LED Cinema Display flimrer, når det er sluttet til en Mac-computer med Thunderbolt-port.

du ikke oplever flimren.

du ikke bruger et skærmforlængerkabel.

du bruger et skærmforlængerkabel.

Hvis du ønsker hjælp til at finde ud af, om du skal installere opdateringen, skal du kontakte AppleCare for at få hjælp.

Klargøring til installering

1. Slut Mac-computeren med Thunderbolt-port til et strømstik, der virker.

2. Slut både skærmkablet og USB-kablet fra ét Apple LED Cinema Display (24", ultimo 2008) til Mac-computeren med Thunderbolt-port.

3. Sørg for, at der ikke er skærmforlængerkabler mellem skærmen og computeren.

4. Kobl alle mindre vigtige enheder fra FireWire- og USB-portene, så der kun er tilkoblet et Apple-tastatur og en Apple-mus.

5. Luk alle åbne programmer.

Overførsel og installering af opdateringen

1. Hent opdateringen til LED Cinema Display 24".

2. Dobbeltklik på "24-inch LED Cinema Display Firmware Update" for at installere diskbilledet.

3. Dobbeltklik på pakken "24inchLEDCinemaDisplayFWupdate.pkg" i det installerede diskbillede for at installere firmwareopdateringsprogrammet i mappen /Programmer/Hjælpeprogrammer.

4. Hvis installeringen af firmwareopdateringsprogrammet lykkes, kører opdateringen normalt automatisk. Du kan også starte opdateringen manuelt i mappen /Programmer/Hjælpeprogrammer.

5. Der vises et vindue. Hvis der vises en meddelelse med indholdet "Der blev ikke fundet en enhed. Hvis du har en enhed, der skal opdateres, skal du kontrollere, om den er tilsluttet og tændt," skal du kontrollere, om både skærmkablet og USB-kablet er tilsluttet. Hvis kablerne er tilsluttet, er opdateringen ikke beregnet til din skærm. Luk programmet.

6. Klik på Opdatér for at installere firmwaren.

7. Indtast administratoradgangskoden til computeren, når du bliver bedt om det. Klik på OK. En statuslinje nederst i firmwareopdateringsvinduet viser opdateringens status, når opdateringen er i gang.

8. Når installeringen er afsluttet, vises meddelelsen "Enheden er ajour" som bekræftelse af, at opdateringen er gennemført.

9. Klik på OK, og luk firmwareopdateringsprogrammet.

10. Tag strømstikket ud af skærmen i 15 sekunder, og sæt det i igen for at færdiggøre processen.

Vigtigt!

• Afbryd ikke opdateringen. Sørg for, at de USB- og Mini DisplayPort-kabler, du bruger til at slutte LED Cinema Display (24") til Mac-computeren med Thunderbolt-port, er tilsluttet under hele processen.

• Nogle af skærmens funktioner fungerer muligvis ikke under opdateringen.

• Hvis skærmen er tom i mere end 30 sekunder, skal du tage strømstikket ud af skærmen i 15 sekunder og så sætte det i igen for at færdiggøre processen.

• Hvis opdateringen ikke installeres, skal du tage strømstikket ud af skærmen i 15 sekunder, og så sætte det i igen for at færdiggøre processen. Kør firmwareopdateringen igen.

Yderligere oplysninger

Læg mærke til, om meddelelsen "Enheden er ajour" vises, for at få bekræftet, at firmwareopdateringen til LED Cinema Display (24", ultimo 2008) er installeret korrekt. Tag strømstikket ud af skærmen i 15 sekunder og sæt det i igen for at se, om der fortsat er flimren på skærmen.

Kontakt AppleCare for at få hjælp, hvis der fortsat er flimren på skærmen, efter at firmwareopdateringen er installeret, eller hvis du har spørgsmål eller andre problemer.

Kunder med mange forskellige Apple-skærme kan med fordel sætte en mærkat eller lignende på et LED Cinema Display (24", ultimo 2008), når skærmens firmware er opdateret, da det ikke er let at finde oplysninger om firmwareopdateringer i Oplysninger om system eller Systemprofil.