Sådan scanner du dokumenter på din iPhone eller iPad

Du kan bruge appen Noter til at scanne dokumenter og tilføje signaturer på din iPhone eller iPad.

Sådan scanner du et dokument

1. Åbn Noter, og vælg en note, eller opret en ny.

2. Tryk på knappen Kameraknappen Kamera, og tryk derefter på Scan dokumenterScan dokumenter.

3. Anbring dit dokument i kameraets synsfelt.

4. Hvis din enhed har Autofunktion slået til, scannes dokumentet automatisk. Hvis du har brug for at foretage en manuel scanning, skal du trykke på udløserknappenudløserknappen eller en af ​​lydstyrkeknapperne. Træk derefter i hjørnerne for at tilpasse scanningen til siden, og tryk derefter på Behold scanning.

5. Tryk på Gem, eller tilføj yderligere scanninger til dokumentet.

ios-16-iphone-13-pro-noter-scan-dokument

Læs mere om, hvordan du bruger Kontinuitetskamera til at scanne noter fra din iPhone eller iPad til din Mac.

Sådan underskriver du et dokument

1. Åbn Noter, og tryk derefter på dokumentet i noten.

2. Tryk på knappen Delknappen Del, og tryk derefter på Markeringtryk på Markering.

3. Tryk på knappen Tilføjknappen Tilføj, tryk på SignaturSignatur, og tilføj derefter en gemt signatur, eller opret en ny. Derefter kan du justere størrelsen på underskriftsfeltet og placere det hvor som helst på dokumentet.

4. Tryk på OK.

ios-16-iphone-13-pro-noter-markering-scannet-dokument

Hvis du vil underskrive et dokument manuelt, skal du følge trin 1-2, vælge et værktøj, du vil bruge, og derefter underskrive dokumentet med fingeren eller en Apple Pencil med en kompatibel iPad.

Flere muligheder med Noter

Læs mere om Noter på din iPhone eller iPad.