Brug Shazam med Apple Music, Spotify og meget mere

Forbind Shazam med Apple Music eller en anden musikstreamingtjeneste for at lytte til de sange, du har identificeret.

Når du har identificeret en sang, skal du trykke på afspilningsknappen ved siden af en Shazam for at lytte til en forhåndsvisning. Hvis du vil lytte til hele sangen, skal du forbinde Shazam med Apple Music eller en anden tjeneste til musikstreaming, der understøttes af Shazam.

Opret forbindelse til Apple Music

Tryk på knappen Apple Music ved siden af en Shazam-identificeret sang for at lytte til sangen i Apple Music. Hvis du abonnerer på Apple Music, føjes de sange, du har identificeret, automatisk til en playliste kaldet Mine Shazam-sange i appen Musik. På iPhone eller iPad skal du skubbe op til Min musik fra hovedskærmen i Shazam, trykke på knappen Indstillingerknappen Indstillinger og derefter aktivere "Sync Shazams to Apple Music" (Synkroniser Shazam-identificerede sange til Apple Music).

Du kan også føje en Shazam-identificeret sang til Apple Music-playlister uden at forlade appen Shazam. Tryk på "Add To" (Føj til) ud for en Shazam-identificeret sang, og tryk derefter på playlisten. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig Apple Music, hvis du ikke allerede abonnerer på tjenesten.

Hvis du ikke kan føje sange til en playliste, skal du sørge for at synkronisere dit musikbibliotek med Apple Music.

Opret forbindelse til Spotify

Hvis du har appen Spotify på din enhed, kan du også knytte Shazam til din Spotify-konto:

1. På iPhone eller iPad skal du skubbe op til My Music (Min musik) fra hovedskærmen i Shazam. På Android skal du skubbe til venstre til Library (Bibliotek) fra hovedskærmen i Shazam.

2. Tryk på knappen Indstillingerknappen Indstillinger, og tryk derefter på Opret forbindelse ud for Spotify.

3. Tryk på Enig i Spotify. Hvis du automatisk vil synkronisere dine Shazam-identificerede sange til playlisten "Mine Shazam-sange" i Spotify, skal du trykke på OK.

Når du har knyttet Shazam til din Spotify-konto, kan du lytte til dine Shazam-identificerede sange:

• Hvis du vil lytte til hele sangen i Spotify, skal du trykke på Spotify ud for en Shazam-identificeret sang.

• Lyt til Shazam-identificerede sange på playlisten Mine Shazam-sange i Spotify-appen.

Hvis du oprindeligt valgte at undlade at synkronisere dine Shazam-identificerede sange med Spotify, kan du til enhver tid vælge at ændre dette i Indstillinger til Shazam.

Opret forbindelse til andre musiktjenester

Shazam understøtter også følgende musiktjenester:

• Deezer

• YouTube Music

Hvis du bruger en af disse tjenester, kan du lytte til hele sange med den pågældende tjeneste:

1. Sørg for at installere den relevante app på din enhed.

2. Tryk på knappen Mereknappen Mere ud for en sang, du har identificeret med Shazam, og vælg derefter Åbn i [music service].