Brug LG UltraFine 4K-skærmen på 23,7" til din Mac eller iPad

Læs mere om LG UltraFine 4K-skærmen på 23,7", og hvordan du bruger den sammen med din Mac eller iPad.

Om LG UltraFine 4K-skærmen

LG UltraFine 4K-skærmen på 23,7" har en opløsning på 3840 x 2160, et bredt P3-farveområde, en lysstyrke på 500 nits og indbyggede stereohøjttalere. Integrationen med macOS gør det muligt at styre skærmens lyd- og lysstyrke uden at skulle bruge de fysiske knapper på skærmen.

Du kan bruge det medfølgende Thunderbolt 3 (USB-C)-kabelThunderbolt 3 (USB-C)-kabel eller USB-C-kabel til at tilslutte din Mac eller iPad. Skærmen har to Thunderbolt 3-porte (USB-C), der leverer op til 94 W opladningsstrøm til din bærbare Mac-computer eller iPad, og tre USB-C-porte, der fungerer som downstream-USB-C-porte (5 Gbps) til tilslutning af andre enheder og tilbehør.

Systemkrav og kompatible Mac- og iPad-modeller

LG UltraFine 4K-skærmen kræver en Mac med en USB-C-port eller Thunderbolt 3-port (USB-C), der kører macOS Mojave 10.14.5 eller nyere, eller en iPad med en USB-C-port.

3840 x 2160 ved 60 Hz

Du kan bruge LG UltraFine 4K-skærmen ved en opløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz på følgende enheder:

Læs mere om, hvordan du tilpasser skærmens opløsning.

3840 x 2160 ved 30 Hz

Du kan bruge LG UltraFine 4K-skærmen i en opløsning på 3840 x 2160 ved 30 Hz sammen med følgende iPad-modeller:

Sådan gør du, hvis der er problemer med at tilslutte skærmen

• Få hjælp til videoproblemer, hvis billedet stadig ikke vises, når du bruger det korrekte kabel.

• Hvis LG UltraFine 4K-skærmen ikke tænder, eller hvis du ikke får vist et billede efter at have fulgt vejledningen i artiklen ovenfor, skal du kontakte LG for at få hjælp til din skærm.

• Du kan downloade brugervejledningen til LG UltraFine 4K-skærmen på LG's supportside.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.