Hvis du ikke kan finde din families delte apps og indhold

Hvis medlemmer af din familiedelingsgruppe ikke kan finde delte apps eller downloadet indhold, kan du kontrollere indstillingerne for deling af køb, om appen eller abonnementet kan deles, m.m.

Kontroller dine indstillinger for Familiedeling

Sørg for, at du bruger det samme Apple-id til Familiedeling og Medier og køb. Og sørg for, at Deling af køb er slået til. Bed derefter dine familiemedlemmer om at kontrollere deres indstillinger.

På din iPhone eller iPad med iOS 16 eller en nyere version

1. Gå til Indstillinger > Familie.

2. Tryk på dit navn.

3. Noter, hvilket Apple-id der vises.

ios-17-iphone-14-pro-settings-family-sharing-name
  4. Tryk på Køb.

5. Tryk på Apple-id til køb, og kontroller, at du er logget ind med det samme Apple-id, som du bruger til familiedeling. Hvis du ikke er det, skal du trykke på Del vha. sekundært Apple-id og indtaste Apple-id'et og adgangskoden til det pågældende Apple-id.

ios-17-iphone-14-pro-settings-family-sharing-name-purchases

På din iPhone eller iPad med iOS 15 eller en nyere version

1. Gå til Indstillinger, tryk på dit navn, og tryk derefter på Familiedeling.

2. Tryk på dit navn.

3. Noter, hvilket Apple-id der vises. Du skal bruge dette Apple-id til at logge ind senere.

4. Tryk på Tilbage for at gå tilbage til Familiedeling.

5. Tryk på Deling af køb, og kontroller, at Share Purchases with Family (Del køb med familien) er slået til.

6. Tryk på Tilbage, og tryk derefter på Apple-id.

7. Tryk på Medier og køb.

8. Tryk på Vis konto.

9. Log ind med dit Apple-id.  Sørg for, at du logger ind med samme Apple-id, som du bruger til Familiedeling.

På din Mac med macOS Ventura eller en nyere version

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familie.

2. Klik på Køb.

3. Noter, hvilket Apple-id der vises under Apple-id til køb.

macos-sonoma-system-settings-family-sharing-name-purchases
  4. Åbn App Store.

5. Vælg Butik > Konto.

6. Klik på Kontoindstillinger.

7. Kontroller, at du bruger det samme Apple-id, som du bruger til Familiedeling.

macos-sonoma-app-store-store-account-settings

På din Mac med macOS Monterey eller en tidligere version

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familiedeling.

2. Klik på Deling af køb.

3. Noter, hvilket Apple-id der vises. Du skal bruge dette Apple-id til at logge ind senere.

4. Kontroller, at Del mine køb er valgt.

5. Åbn App Store.

6. Vælg Butik > Vis min konto.

7. Klik på Vis oplysninger.

8. Kontroller, at du bruger det samme Apple-id, som du bruger til Familiedeling.

Hvis du stadig ikke kan finde delt indhold

Sådan logger du af Medier og køb

Kontroller, at du er logget på alle Apple-tjenester Du behøver ikke logge ud af andre tjenester, der bruger dit Apple-id, f.eks. iCloud eller iMessage.

På iPhone eller iPad

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].

2. Tryk på Medier og køb.

3. Tryk på Log ud.

4. Tryk på Medier og køb igen.

5. Tryk på Ikke [dit navn]?, og log derefter ind med det Apple-id, du bruger til Familiedeling.

På din Mac

1. Åbn App Store.

2. Gå til menulinjen, og vælg Butik > Log ud.

3. Gå til menulinjen, og vælg Butik > Log ind.

4. Log ind med samme Apple-id, som du bruger til Familiedeling.

På Apple TV

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > [dit navn].

2. Vælg Butik.

3. Vælg Log ud.

4. Vælg Log ind.

5. Log ind med samme Apple-id, som du bruger til Familiedeling.

Sådan kontrollerer du, om en app kan deles

1. Gå til App Store.

2. Find appen.

3. Rul ned til afsnittet Understøtter, og kontroller, at Familiedeling er angivet.

Nogle apps kan ikke bruges sammen med Familiedeling. Hvis du har købt en sådan app, vises den i købsoversigten, men dine familiemedlemmer kan ikke se eller downloade den igen.

Nogle abonnementer, f.eks. individuelle Apple Music- og Apple One-abonnementer og køb i apps fra ikke-deltagende apps, kan ikke deles via Familiedeling.

Læs mere om de typer indhold, du kan dele med din familie ved hjælp af deling af køb

Læs om, hvordan du føjer et familiemedlem til dine delte abonnementer

Spørg dit familiemedlem, om købet er skjult

Hvis et familiemedlem har skjult et køb, kan ingen i familien se det.

Læs om, hvordan du skjuler eller viser køb fra App Store

Kontroller, om enheden opfylder systemkravene

For at få adgang til familiens delte indhold skal du have en iPhone eller iPad med iOS 9 eller nyere eller en Mac med OS X El Capitan 10.11 eller nyere. Hvis du bruger en ældre enhed, er der ikke adgang til familiens delte indhold.