Tilføj et e-penge-kort i Apple Wallet til brug med Apple Pay

Føj et e-penge-kort, f.eks. et nanaco- eller WAON-kort, til Wallet-appen på din iPhone eller dit Apple Watch. Foretag derefter køb, og optjen og brug bonuspoint med det pågældende kort ved hjælp af Apple Pay.

Hvis du vil bruge et e-penge-kort med Apple Pay, skal du bruge1:

Hvis du vil overføre dit fysiske e-penge-kort til Wallet-appen, skal du kontakte din kortudsteder for at finde ud af, om dit e-penge-kort er kompatibelt med Apple Pay2.

Hvis du vil tilføje et nyt e-penge-kort eller indsætte penge på dit e-penge-kort ved hjælp af Apple Pay, skal du have et kvalificeret betalingskort i Wallet-appen3. Læs mere om, hvordan du tilføjer et betalingskort.

Sådan føjer du et e-penge-kort til din iPhone eller dit Apple Watch

1. Sådan tilføjes et kort:

• iPhone: Åbn appen Wallet, og tryk på knappen Tilføj Knappen Tilføj .

• Apple Watch: Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur. Rul derefter ned, tryk på Wallet og Apple Pay, og tryk på Tilføj kort.

2. Tryk på e-penge. Denne indstilling vises kun, hvis din enhed kører iOS 15 eller watchOS 8 eller nyere.

3. Tryk på det kort, du vil tilføje.

4. Tryk på Fortsæt.

5. Vælg den korttype, du vil tilføje:

• Hvis du vil oprette et nyt kort, skal du vælge et beløb, du vil tilføje4.

• Hvis du vil overføre dit fysiske kort, skal du trykke på Overfør eksisterende kort og angive de nødvendige oplysninger.

6. Følg trinnene på skærmen:

• Hvis der er tale om et nyt kort, skal du vælge et betalingskort og bekræfte dit køb.

• Hvis der er tale om et fysisk kort, skal du placere dit e-penge-kort på en flad overflade og hvile toppen af din iPhone på kortet, indtil Kort tilføjet vises på skærmen. Processen kan tage et par minutter.

Nu kan du foretage køb med Apple Pay med dit e-penge-kort, overalt hvor dit e-penge-kort accepteres.

Når du har overført dit fysiske kort til Wallet-appen på din enhed, fungerer det fysiske kort ikke. Hvis du ikke kan overføre dit fysiske kort til din enhed, skal du kontakte kortudstederen.

Læs mere om, hvordan du fjerner dit e-penge-kort fra Apple Wallet.

Fyld dit e-penge-kort op

Du kan føje penge til dit e-penge-kort direkte på din iPhone eller dit Apple Watch ved hjælp af Apple Pay eller bruge kontanter i en butik, hvor dit e-penge-kort accepteres. Hvis du vil fylde op med Apple Pay, skal du have et kvalificeret betalingskort i Wallet-appen.

Sådan fylder du dit e-penge-kort op ved hjælp af Apple Pay på din iPhone

1. Tryk på dit e-penge-kort i appen Wallet.

2. Tryk på Tilføj penge.

3. Vælg et beløb, du vil indsætte på dit kort, og tryk på Tilføj.

4. Vælg et kort, du vil betale med, og afslut transaktionen med Face ID eller Touch ID.

Sådan fylder du dit e-penge-kort op ved hjælp af Apple Pay på dit Apple Watch

1. Tryk på dit e-penge-kort i appen Wallet.

2. Tryk på den aktuelle saldo.

3. Tryk på Tilføj penge.

4. Følg instruktionerne på skærmen for at vælge et beløb, vælg et betalingskort, og afslut transaktionen.

Sådan fylder du dit e-penge-kort op ved hjælp af kontanter i en butik

1. Vælg det e-penge-kort, du vil føje penge til:

• iPhone med Face ID: Dobbeltklik på sideknappen > tryk på dit standardkort > tryk på dit e-penge-kort, og godkend med Face ID eller din adgangskode.

• iPhone med Touch ID: Dobbeltklik på knappen Start > tryk på dit standardkort > tryk på dit e-penge-kort, og godkend med Touch ID eller din adgangskode.

• Apple Watch: Dobbeltklik på sideknappen, og rul ned til dit e-penge-kort.

2. Fortæl kassereren, hvilket kort du vil fylde op, hvor mange penge du vil tilføje, og at du vil bruge kontanter.

3. Hold toppen af din iPhone eller skærmen på dit Apple Watch i nærheden af den kontaktløse læser, indtil læseren bipper.

Opfyldning med kontanter i en butik er kun tilgængelig hos deltagende købmænd, og hvor dit e-penge-kort accepteres.

Overfør dit e-pengekort til en ny enhed

Du kan kun have et e-penge-kort i Wallet-appen på én enhed ad gangen. Men du kan flytte dit e-penge-kort mellem enheder, f.eks. fra din iPhone til dit Apple Watch eller til en ny iPhone.

Sådan flytter du dit e-penge-kort fra din iPhone til dit Apple Watch

1. Åbn appen Watch på din iPhone.

2. Tryk på Wallet & Apple Pay under fanen Mit ur.

3. Tryk på knappen Tilføj ud for det e-penge-kort, du vil flytte.

4. Hvis du vil flytte kortet tilbage, skal du trykke på det kort, du vil flytte, og trykke på Føj til iPhone.

5. Du kan også vælge Tilføj kort for at få vist en liste over de forrige kort fra dine øvrige enheder.

Sådan overfører du dit e-pengekort til en ny enhed ved hjælp af Indstillingsassistent

1. Tryk på Wallet i Indstillingsassistent på din nye iPhone.

2. Vælg de e-pengekort, som du vil overføre fra din tidligere enhed.

3. Tryk på Fortsæt for at bekræfte, at du vil overføre dit e-pengekort til din nye enhed.5

Din tidligere enhed skal være i nærheden og have forbindelse til internettet, for at overførslen til din nye enhed kan gennemføres.

Sådan overfører du dit e-pengekort ved hjælp af Wallet-appen

1. Åbn Wallet-appen på din nye iPhone, og tryk derefter på knappen Tilføj Knappen Tilføj.

2. Tryk på Forrige kort, og vælg dit e-penge-kort.

3. Følg trinnene på skærmen for at føje dit e-penge-kort til den nye iPhone.5

Din tidligere enhed skal være i nærheden og have forbindelse til internettet, for at overførslen til din nye enhed kan gennemføres.

Sådan fjerner du dit e-pengekort

1. Åbn Wallet-appen på din nuværende iPhone.

2. Tryk på dit e-penge-kort.

3. Tryk på knappen Mereknappen Mere, og tryk derefter på Kortoplysninger.

4. Rul ned, og tryk på Fjern dette kort. Tryk på Fjern for at bekræfte.

Sådan kontrollerer du saldoen på dit e-penge-kort på din iPhone eller dit Apple Watch

1. Åbn appen Wallet.

2. Tryk på dit e-penge-kort for at se kortsaldoen.

Du kan også tjekke din kortsaldo på iCloud.com. Log på med dit Apple-id, og vælg den enhed, du bruger dit e-penge-kort på.

Hvis enheden mistes eller bliver stjålet

Du kan bruge appen Find eller gå ind på iCloud.com for at angive din enhed som mistet, beskytte dine data og deaktivere Apple Pay på din enhed.

1. Du skal være mindst 13 år for at kunne bruge Apple Pay i Japan.

2. Almindelige nanaco-kort samt almindelige og Grand Generation WAON-kort er kompatible. Andre nanaco- eller WAON-kort kan ikke føjes til Wallet-appen.

3. Hvis du vil tilføje et nyt WAON-kort eller føje penge til et eksisterende nanaco- eller WAON-kort i Wallet-appen, kræves der et Mastercard, et JCB- eller et American Express-betalingskort, som du bruger sammen med Apple Pay.

4. Du kan flytte et fysisk nanaco-kort til Wallet-appen.

5. Når overførslen er gennemført, forbliver det forrige kort synligt i Wallet-appen med en indikation om, at kortet ikke kan bruges.