Ryd lagringsplads for Andet på din iPhone eller iPad

Hvis du har iOS 13 eller iPadOS 13, hvis din iPhone- eller iPad-lagringsplads er fuld, og hvis lagringspladsen primært er brugt på "Andet", skal du opdatere din enhed til iOS 13.6.1 eller iPadOS 13.6.1 eller en nyere version.

Opdater din enhed

Et problem i iOS eller iPadOS 13 kan muligvis forhindre systemet i at frigøre lagringsplads til dig. Problemet kan løses ved at opdatere din iPhone eller iPad til iOS 13.6.1 eller iPadOS 13.6.1.

Hvis du ikke har nok ledig lagringsplads til at opdatere trådløst, skal du opdatere enheden til iOS 14.1 eller iPadOS 14.1 eller en nyere version ved hjælp af en computer.