Hvis din iPhone eller iPad ikke kan komme videre fra Apple-logoet, når du overfører fra din tidligere enhed

Når du vælger "Fra en anden [enhed]" under indstillingen for at overføre apps og data fra din tidligere iPhone til en ny iPhone med iOS 17 eller fra din tidligere iPad til en ny iPad med iPadOS 17, fryser funktionen muligvis ved Apple-logoet. Læs mere om, hvordan du nulstiller og gennemfører overførslen.

Trin 1: Gendan din nye iPhone eller iPad med en computer

1. Slut din nye iPhone eller iPad til en computer med et kabel.

2. Tryk på knappen Lydstyrke op, og slip den hurtigt igen. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Tryk derefter på sideknappen, og hold den inde.

3. Fortsæt med at holde den inde, mens Apple-logoet vises, og slip ikke, før et billede af en computer og et kabel vises.

4. På din computer skal du finde din nye iPhone eller iPad i Finder eller i iTunes.

5. Vælg Gendan, når du får valget mellem at gendanne eller opdatere.

Hvis din enhed genstarter, mens computeren henter softwaren, skal du vente på, at overførslen er fuldført, og derefter sætte din iPhone eller din iPad i gendannelsesfunktion igen.

Trin 2: Opdater softwaren på din nye iPhone eller iPad

1. Fra skærmen "Hej" skal du følge instruktionerne på skærmen for at starte indstillingsprocessen.

2. Installer enhver softwareopdatering, der er tilgængelig under indstillingsprocessen.

Trin 3: Overfør dine apps og data til din nye iPhone eller iPad

Når du har installeret den nyeste softwareopdatering under indstillingsprocessen, kan du vælge en hvilken som helst metode til at overføre dine apps og data til din nye enhed og afslutte indstillingen:

1. Fra skærmen "Hej" skal du følge instruktionerne på skærmen for at starte indstillingsprocessen.

2. Vælg den metode, du foretrækker til at overføre dine apps og data. Overfør f.eks. data fra en anden enhed, eller overfør data fra en iCloud-sikkerhedskopi.

3. Følg resten af instruktionerne på skærmen for at afslutte indstillingsprocessen for iPhone eller iPad.