Hvis dit tastatur eller din mus ikke kan tilsluttes under indstilling af Mac

Afhængigt af dit tastatur eller din mus skal du muligvis slutte tastaturet eller musen til din Mac med et USB-kabel eller bruge et andet tastatur eller en anden mus under indstilling.

Hvis du bruger en Magic Trackpad, Magic Keyboard eller Magic Mouse

No alt supplied for Image

Tænd din trådløse enhed

Find afbryderknappen i højre hjørne på bagsiden af Magic Trackpad og Magic Keyboard eller på undersiden af Magic Mouse øverst nær sensoren. Når du har tændt den, kan du se et grønt lys under afbryderknappen.

Tilslut USB-C til Lightning-kablet

Slut din trådløse enhed til din Mac med USB-C til Lightning-kablet. Lightning-porten er placeret i midten af bagkanten på​Magic Trackpad og Magic Keyboard eller på undersiden af Magic Mouse nær bunden.

Hvis din trådløse enhed ikke har en opladningsport og bruger udskiftelige batterier, kan du lære, hvordan du parrer disse enheder med din Mac.

Hvis du bruger et tastatur eller en mus fra en anden producent

Prøv disse trin, hvis tastaturet eller musen ikke kan tilsluttes.

Tænd og sluk enheden

Find afbryderknappen på tastaturet eller musen. Placeringen af afbryderknappen varierer afhængigt af producenten. Skub knappen til positionen Fra, og skub derefter knappen til positionen Til.

Indstil enheden til parringstilstand

Kontroller, at tastaturet eller musen er i parringstilstand. Du kan få specifikke parringsinstruktioner til tastaturet eller musen ved at kontakte producenten.

Tilslut USB-kablet eller den trådløse modtager

Hvis tastaturet eller musen tilsluttes med et USB-kabel eller en trådløs modtager, skal du slutte USB-kablet til din Mac og til din enhed eller slutte den trådløse modtager til din Mac. Nogle tastaturer og mus har en USB-port, der kun er til opladning. Du kan få specifikke instruktioner til tastaturet eller musen ved at kontakte producenten.

Brug et tastatur eller en mus med kabel

Hvis tastaturet eller musen stadig ikke kan tilsluttes, er du muligvis nødt til at bruge et andet tastatur eller en anden mus, der kan tilsluttes med et USB-kabel. Når du har fuldført indstillingen, kan du konfigurere det trådløse tastatur eller den trådløse mus.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.