Hvis du ikke kan betjene dit Apple TV med fjernbetjeningen til din hjemmebiograf eller den universelle fjernbetjening

Få hjælp til at bruge en hjemmebiograf eller en universel fjernbetjening til at betjene dit Apple TV.

Indstil fjernbetjeningen til din hjemmebiograf

Indstil din fjernbetjening til hjemmebiograf til at betjene dit Apple TV:

1. Føj dit Apple TV til appen Hjem, og sørg for at tildele det til et værelse.

2. Føj fjernbetjeningen til appen Hjem på din iPhone eller iPad, og sørg for at tildele den til et værelse.

Når du har tilføjet fjernbetjeningen i appen Hjem, kan du bruge den til at betjene ethvert Apple TV, som du har i dit hjem.

Hvis du har problemer med din fjernbetjening eller ønsker at få mere at vide om, hvordan du kan bruge din fjernbetjening til at betjene dit Apple TV, kan du kontakte producenten eller besøge deres websted.

Få hjælp til din infrarøde fjernbetjening

Hvis du vil bruge en infrarød fjernbetjening (IR, ofte kaldet en universel fjernbetjening), skal dit Apple TV lære at kende de signaler, som fjernbetjeningen genererer. Åbn Indstillinger på dit Apple TV. Gå derefter til Fjernbetjeninger og enheder > Programmer fjernbetjening, og følg instruktionerne på skærmen.

Hvis lydstyrkejustering ikke fungerer automatisk, kan du manuelt programmere fjernbetjeningen til at styre lydstyrken på dit tv. Åbn Indstillinger på dit Apple TV. Gå derefter til Fjernbetjeninger og enheder > Lydstyrkejustering > Programmer ny enhed, og følg instruktionerne på skærmen.

Sørg for, at der ikke står noget i vejen mellem fjernbetjeningen og forsiden af tv'et eller modtageren. Lydstyrken justeres normalt ved hjælp af IR-sensoren* på forsiden af dit udstyr.

Kontroller, om HDMI-CEC er slået til

Hvis dit tv eller din modtager understøtter HDMI-CEC, bruger Apple TV HDMI-forbindelsen, så det kan betjenes via fjernbetjeningen til dit tv eller din modtager.

Hvis nogle funktioner ikke virker:

1. Sørg for, at tv'et eller modtageren understøtter HDMI-CEC. Spørg tv-producenten, eller kig i brugerhåndbogen for at få hjælp.

2. Sørg for, at dit Apple TV er sluttet til en HDMI-port, der understøtter HDMI-CEC. I håndbogen til tv'et kan du se, hvilke porte der understøtter HDMI-CEC.

3. Kontroller, om HDMI-CEC er slået til i menuen på tv'et eller modtageren. Brug den fjernbetjening, der fulgte med dit udstyr. Da producenter ofte bruger forskellige navne for HDMI-CEC, skal du kigge efter en indstilling, der ender med "Link" eller "Sync". Her er nogle eksempler:

• LG: SimpLink

• Philips: EasyLink

• Samsung: Anynet+

• Sharp: Aquos Link

• Sony: BRAVIA Sync

* Lydstyrken styres normalt ved hjælp af IR-sensoren på forsiden af tv'et eller modtageren, men nogle modtagere bruger HDMI-CEC i stedet. Når lydstyrken styres via HDMI-CEC, behøver området mellem fjernbetjeningen og forsiden af modtageren ikke at være frit.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.