Hør Mickey Mouse eller Minnie Mouse fortælle, hvad klokken er

Hvis du indstiller Mickey Mouse eller Minnie Mouse som urskive, kan du trykke på skærmen for at høre dem fortælle, hvad klokken er.

Indstil urskiven

Du kan skifte din urskive via dit Apple Watch eller din iPhone.

Åbn appen Apple Watch på iPhone, tryk på fanen Urskivegalleri, vælg Mickey Mouse eller Minnie Mouse, og tryk derefter på Tilføj.

Hvis du vil tilpasse urskiven, skal du trykke hårdt på skærmen på dit Apple Watch.

Urskivegalleri, der viser indstillinger for Mickey Mouse og Minnie Mouse.

Sådan kontrollerer du Lydløs

For at åbne Kontrolcenter skal du trykke på sideknappen (for watchOS 9 eller tidligere versioner skal du trykke på og holde i bunden af skærmen og derefter skubbe op).

Sørg for, at Lydløs er slået fra. Hvis funktionen er slået til, skal du trykke for at slå den fra. Når funktionen for Lydløs er slået fra, er symbolet gråt eller nedtonet.

I næste trin kan du læse mere om at få Mickey Mouse eller Minnie Mouse til at fortælle, hvad klokken er, selv når Lydløs er slået til.

Kontrolcenter på Apple Watch, der viser Lydløs.

Kontroller indstillingerne på din iPhone

Åbn appen Apple Watch, tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Ur.

Kontroller, at Læs tid op er slået til. Vælg Læs altid op, hvis du vil have Mickey Mouse eller Minnie Mouse til at fortælle, hvad klokken er, selv når dit ur er på Lydløs.

Du kan også gøre dette direkte på dit ur. Åbn Indstillinger, og tryk derefter på Ur.

Ur-indstillinger for Apple Watch på iPhone.

Hør, hvad klokken er

På dit Apple Watch kan du trykke på Mickey Mouse eller Minnie Mouse med en enkelt finger for at høre dem fortælle, hvad klokken er. Hvis du har Apple Watch Series 5 eller nyere, herunder Apple Watch Ultra eller nyere, og du bruger Altid til*, skal du trykke to gange, når din skærm er dæmpet.

*Apple Watch SE understøtter ikke Altid til.

Når Læs tid op er slået til, kan du også høre, hvad klokken er, ved at holde to fingre på en hvilken som helst urskive.

Minnie Mouse i rød kjole med polkaprikker.

Hvis Mickey Mouse eller Minnie Mouse ikke fortæller, hvad klokken er

Du skal muligvis downloade deres stemmer:

1. Opret forbindelse mellem dit Apple Watch og et godkendt Wi-Fi-netværk, og sæt dit Apple Watch i opladeren.

2. Vent ca. 15 minutter, og tryk derefter på skærmen igen.

Hvis du stadig ikke kan høre deres stemmer, skal du fjerne urskiven og derefter tilføje den igen:

1. Tryk på skærmen på dit Apple Watch, og hold nede.

2. Skub op på Mickey Mouse- eller Minnie Mouse-urskiven, og tryk derefter på Fjern.

3. Skub til venstre, indtil knappen Tilføjknappen Tilføj vises, og tryk derefter på den.

4. Drej Digital Crown, og tryk derefter på Mickey Mouse eller Minnie Mouse for at tilføje urskiven igen.

5. Tryk på skærmen for at prøve at høre, hvad klokken er.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.