Spil musik sammen i en bil med SharePlay og Apple Music

Alle i bilen kan afspille og styre musik direkte fra deres iPhone. Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du være vært for en SharePlay-session i bilen. Så kan passagerer med en iPhone deltage i din SharePlay-session.

Forudsætninger

For at være vært for en SharePlay-session i bilen skal du have:

• Et abonnement på Apple Music

• En iPhone opdateret til den nyeste version af iOS

For at deltage i en SharePlay-session i bilen skal du have:

Du behøver ikke et Apple Music-abonnement for at deltage i en SharePlay-session i bilen. Så længe en person med et Apple Music-abonnement er vært for en SharePlay-session i bilen, kan du deltage i SharePlay-sessionen fra din iPhone.

Sådan kan du være vært for en SharePlay-session i en bil

1. Før du begynder at køre, skal du slutte din iPhone til CarPlay eller Bluetooth i din bil.

2. Åbn appen Apple Music i CarPlay eller på din iPhone.

3. Gå til Afspiller nu:

• I CarPlay skal du trykke på symbolet for Afspiller nu.

• I appen Apple Music skal du trykke på afspilleren nederst på skærmen.

4. I Afspiller nu skal du trykke på knappen SharePlay for at:

• Tryk på det grønne flueben for at tillade, at passagerer deltager i din SharePlay-session.

• Trykke på Slut for at stoppe SharePlay-sessionen i bilen.

• Tillade, at passagerer opretter forbindelse ved at scanne QR-koden.

Sådan deltager du i en SharePlay-session i bilen

1. Sørg for, at nogen er vært for en SharePlay-session i bilen.

2. Hvis du ikke modtog notifikationen

If you didn't get the notification, here are two other ways to connect:

• I værtens Apple Music-app skal du gå til Afspiller nu, trykke på knappen SharePlay og derefter scanne QR-koden.

• På din iPhone skal du åbne appen Apple Music og trykke på afspilleren nederst for at gå til Afspiller nu. Tryk på knappen AirPlay, og tryk derefter på værtens bil.

3. Vent på, at værten godkender.

4. Brug appen Apple Music på din iPhone til at afspille og styre musik i bilen.

Hvis du ikke fik en notifikation om at deltage i en SharePlay-session i bilen

• Tjek, at notifikationer fra Musik er slået til: På din iPhone skal du gå til Indstillinger > Notifikationer > Musik, og slå Tillad notifikationer til.

• Sørg for, at Forstyr ikke er slået fra på din iPhone: Skub ned fra øverste højre hjørne af skærmen for at åbne Kontrolcenter. Tryk derefter på Fokus.

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Få mere at vide om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.