Tilpas dine notifikationer for Mail på din iPhone eller iPad

Få lydadvarsler, når du modtager en ny e-mail, eller vis antallet af ulæste e-mails i din indbakke på din hjemmeskærm.

Ret dine notifikationer for Mail

1. Tryk på Mail i appen Indstillinger.

2. Tryk på Notifikationer.

3. Tryk på Tilpas notifikationer.

4. Tryk på e-mailkontoen.

5. Aktiver de ønskede indstillinger, f.eks. advarsler eller etiketter.

Når du slår Etiketter til, vises antallet af ulæste e-mails i din indbakke over appen Mail på din hjemmeskærm.

Når du slår advarsler til, får du vist en indstilling, som du kan bruge til at tilpasse dine lyde og ændre advarselstonen eller ringetonen. Den lyd, du vælger, afspilles, når du modtager en ny e-mail.