Indstil dit tv til at starte og styre videoafspilning ved hjælp af Siri

Læs om, hvordan du indstiller dit tv til at bruge Siri til at afspille en video i et værelse, hvor du vil se den, til at sende en video, som du ser på din iPhone, til dit tv og til at styre dit tv udelukkende med din stemme.

Forudsætninger

Føj dit tv til appen Hjem

Bed Siri om at starte og styre videoafspilning

Forudsætninger

Føj dit tv til appen Hjem

Før du kan bruge Siri på din iPhone eller iPad til at starte og styre videoafspilning på dit tv, skal du føje dit tv til appen Hjem.

Føj dit Apple TV til appen Hjem

1. Åbn Indstillinger på dit Apple TV.

2. Vælg AirPlay og HomeKit.

3. Vælg Værelse, og vælg derefter et værelse, eller tilføj et nyt værelse.

Føj dit AirPlay-kompatible smart-tv til appen Hjem

1. Tænd dit tv.

2. Åbn appen Hjem på din iPhone eller iPad, tryk på TilføjNo alt supplied for Image, og tryk derefter på Tilføj tilbehør.

3. Scan QR-koden på tv'et, og følg vejledningen på din iPhone eller iPad for at tilføje det. Kontakt din tv-producent eller se i manualen for at finde ud af, hvordan du får adgang til QR-koden.

4. Tildel dit tv til et værelse, og navngiv det for at gøre det nemmere for dig at identificere og betjene det.

Bed derefter Siri om at starte og styre videoafspilning

Når du har føjet dit tv til appen Hjem, kan du bruge Spørg Siri på din iPhone eller iPad til at bede Siri om at starte og styre videoafspilning.1,2

Bed Siri om at afspille video på dit Apple TV:

• "Afspil Greenland på fjernsynet i stuen."

• "Se den seneste episode af Ted Lasso på Apple TV i soveværelset."

Brug Siri til at sende det, du ser, til dit Apple TV eller AirPlay-kompatible smart-tv:

• "Afspil dette på fjernsynet i stuen."

• "Afspil dette på Apple TV i soveværelset."

Bed Siri om at tænde eller slukke for dit Apple TV eller AirPlay-kompatible smart-tv eller om at afspille, sætte på pause, spole tilbage og styre, hvad der afspilles på dit Apple TV:

• "Tænd for fjernsynet i stuen."

• "Stop Apple TV i soveværelset."

• "Afspil Apple TV i soveværelset."

• "Spring 30 sekunder over på fjernsynet i stuen."

1. Nogle apps og videotjenester kræver et abonnement for at afspille deres indhold.

2. Tilgængeligheden af Siri samt af funktioner og kommandoer varierer efter sprog og efter land og område. Læs mere om, hvilke Siri-funktioner der understøttes i de enkelte lande og områder.