Nyheder til virksomheder i iPadOS 17

Læs mere om det virksomhedsindhold, som Apple har frigivet til iPadOS 17.

Opdateringer til iPadOS 17 forbedrer stabiliteten, ydeevnen eller kompatibiliteten af din enhed og anbefales til alle brugere. Enhedsadministratorer kan administrere softwareopdateringer ved hjælp af en MDM-løsning.

Hvis du vil vide mere om generelle forbedringer, kan du læse om iPadOS 17-opdateringer.

Læs om sikkerhedsindholdet i disse opdateringer i Apples sikkerhedsudgivelser.

iPadOS 17.4.1

• Løser et problem med scanning af QR-koder på visse iPad-modeller.

iPadOS 17.4

• MDM'er kan installere apps i reduceret størrelse for at spare tid, lagringsplads og båndbredde.

• Løser et problem, hvor virksomhedsapps ikke kunne startes på delte iPads.

• Kommandoen til indstilling af baggrund mislykkes ikke længere ved efterfølgende forsøg.

iPadOS 17.2

• Lærere, der er logget ind på en iPad med deres administrerede Apple-id, kan bruge enheden til at logge elever på deres enheder. Denne funktion skal slås til i Apple School Manager, før den kan bruges.

• Introducerede en nøgle, allowLiveVoicemail, for at muliggøre aktivering eller deaktivering af Telefonbeskeder i realtid via MDM.

• Enheder undlader ikke længere at gennemføre udvidet SSO-godkendelse, der kræver flere trin.

• Sletning af adgangskodepolitik sletter ikke længere konfigurerede eSIM('er), når den nye nøgle forcePreserveESIMOnErase er indstillet til True.

• Den globale proxyprofil får ikke længere AirDrop-registreringsanmodninger til at resultere i timeout.

• Løser et problem, hvor sharingd-nedbrud medførte overdreven brug af mobildata og Wi-Fi-data.

• Exchange-kalendere vises nu som en indstilling i standardindstillingerne for Kalender.

• Enheder kan nu finde AirPrint-printere uden for .local-domænet.

iPadOS 17.1

• Kontinuitet-funktioner kan bruges med administrerede Apple-id'er.

• Brugere af Altid til-VPN kan nu foretage mobil- og Wi-Fi-opkald, bruge mobildata og sende sms-/mms-beskeder.

• Løser et problem med iOS-enheder, der mistede kommunikationen med MDM.

iPadOS 17.0.3

• Løser et problem, hvor Business Essentials-brugere ikke var i stand til at fuldføre indstillingen efter opdatering til iPadOS 17.

• iPadOS 17-enheder stopper ikke længere med at reagere, når der oprettes forbindelse til et administreret Wi-Fi-netværk.

• Appen Kalender vil ikke længere sende invitationer til alle deltagere igen, efter at de har accepteret eller afvist en invitation til en Exchange-begivenhed.

iPadOS 17

iPadOS 17 indeholder nye funktioner, fejlrettelser og forbedringer til virksomheds- og uddannelsesimplementeringer.

Enhedshåndtering

• En MDM-løsning kan aktivere kontodrevet enhedstilmelding for at give brugere mulighed for at tilmelde deres iOS- eller iPadOS-enhed til administration ved hjælp af deres organisations administrerede Apple-id i Indstillinger.

• Apple Configurator, der kører på iPadOS 17, kan nu tildele en enhed til en MDM-server, mens den føjes til Apple School Manager, Apple Business Manager eller Apple Business Essentials.

• Log ind med Apple bruger automatisk det administrerede Apple-id til administrerede apps og et personligt Apple-id til ikke-administrerede apps.

• MDM-løsninger kan nu gennemtvinge en minimumsversion af operativsystemet ved tilmelding af enheder, når du bruger Automatisk enhedstilmelding.

• Deklarativ administration af enheder kan nu bruges til at administrere opdateringer på iOS og iPadOS.

• iPadOS understøtter nu private mobilnetværk, der kun bruges til data, og som bruger LTE, 5G Non-standalone (NSA) eller 5G Standalone (SA).

• Med Return to Service kan MDM sende en slettekommando inklusive Wi-Fi-detaljer og en valgfri MDM-tilmeldingsprofil, så enheden kan slette alle data og automatisk fortsætte til hjemmeskærmen, klar til brug.

• Et Apple Watch kan tilmeldes og administreres af MDM, når det er parret med en overvåget iPhone.

• Nye deklarationer understøtter implementering af certifikater og identiteter ved hjælp af ACME, SCEP eller en krypteret PKCS#12-beholder og certifikater som .pem- eller .der-kodede arkiver.

• Certifikater fra en selvsigneret certifikatmyndighed (CA) føjes automatisk til enhedens godkendte rodcertifikater.

• De enheder, der er tilmeldt via brugertilmelding, kan nu konfigureres til at forhindre, at automatisk lås indstilles til Aldrig, hvilket hjælper med at beskytte organisationsdata.

Forbedringer til Delt iPad

• Bruger du delte iPads? Se "Opgrader en delt iPad til iPadOS 17" for at få vigtige oplysninger om opgraderingsprocessen.

• iPadOS 17 giver en MDM-løsning mulighed for fuldt ud at konfigurere Delt iPad for en bestemt bruger, efter at vedkommende er logget ind, og sikrer, at enheden er klar til brug, når brugeren får vist hjemmeskærmen.

• I iPadOS 17 kan nye brugeres enheder springe konfigurationen over.

• Spring konfiguration over: For at forenkle log ind endnu mere, angiver den nye indstilling SkipLanguageAndLocaleSetupForNewUsers, at enheden skal bruge systemindstillingerne for alle nye brugere.

• Midlertidig session: En delt iPad, der er konfigureret til midlertidige sessioner, tager nu højde for nøglen QuotaSizefor den midlertidige bruger. Denne nøgle hjælper med at reservere tilstrækkelig plads til at installere apps eller andre medier, mens en bruger er logget ind.

Fejlrettelser og andre forbedringer

• Annullerede Exchange-hændelser bliver ikke længere i Kalender, hvis de er blevet slettet andre steder.

• Enheder reagerer mere pålideligt på MDM.

• Apple-enheder understøtter nu forbindelse til 802.1X-netværk ved hjælp af EAP-TLS med TLS 1.3 (EAP-TLS 1.3).

• Med Network Relay kan et sikkert HTTP/3- eller HTTP/2-relæ konfigureres til at bruge proxy til al TCP- og UDP-trafik.

• iOS- og iPadOS-enheder understøtter konfiguration af 802.1X over Ethernet.