Oplad din Apple Pencil, og tjek batteriet

Læs om, hvordan du oplader din Apple Pencil, og hvordan du tjekker batteriniveauet.

De forskellige Apple Pencil-modeller oplades på forskellige måder. Find ud af, hvilken model af Apple Pencil du har, hvis du er i tvivl.

Hvis du har Apple Pencil (USB-C)

Åbn enden af din Apple Pencil (USB-C), og tilslut et USB-C-opladningskabel. Tilslut den anden ende af kablet til din iPad eller til en strømforsyning.

Intet alternativ leveret til billede

Du kan tjekke, hvor meget batteri der er tilbage på din Apple Pencil, mens du bruger den, ved at tilføje widgetten for batteriniveau Du skal bare skubbe fra venstre mod højre på hjemmeskærmen eller låseskærmen.

Intet alternativ leveret til billede

Når Apple Pencil (USB-C) er magnetisk fastgjort til din iPad til opbevaring, oplades den ikke. Under opbevaringen er Bluetooth slået fra, og Apple Pencil (USB-C) vises ikke i Dagsoversigt.

Hvis du har Apple Pencil (2. generation)

Sæt din Apple Pencil på det magnetiske stik på den lange side af din iPad.

Magnetisk stik på iPad

Når du sætter Apple Pencil (2. generation) på din iPad, vises batteriniveauet nær toppen af skærmen et øjeblik. Hvis det ikke vises, skal du sørge for, at Bluetooth er slået til.

iPad viser batteriniveauet for Pencil

Du kan tjekke, hvor meget batteri der er tilbage på din Apple Pencil, mens du bruger den, ved at tilføje widgetten for batteriniveau Du skal bare skubbe fra venstre mod højre på hjemmeskærmen eller låseskærmen.

iPad viser batteriniveauet for Pencil i Dagsoversigt

Hvis du oplader din Apple Pencil (2. generation) med din iPad Pro, mens din bils enhed til nøglefri oplåsning (nøglebrik) er i nærheden, kan signalinterferens forhindre, at du kan oplåse din bil med nøglebrikken. Hvis dette sker, kan du blot flytte din iPad Pro væk fra nøglebrikken eller fjerne din Apple Pencil fra din iPad Pro og opbevare den et andet sted. Når Apple Pencil er færdig med at oplade, ophører eventuel signalinterferens.

Hvis du har Apple Pencil (1. generation) og iPad (6. til 9. generation)

Tag hætten af, og slut din Apple Pencil til Lightning-stikket på din iPad. Du kan også oplade med en USB-strømforsyning ved hjælp af opladeradapteren til Apple Pencil, der fulgte med din Apple Pencil.

Apple Pencil (1. generation) opladningsadapter til iPad (6. til 9. generation)

Apple Pencil lades hurtigt op, når den sluttes til en af disse strømkilder.

Hvis du har Apple Pencil (1. generation) og iPad (10. generation)

Fjern hætten, og sæt din Apple Pencil i USB-C til Apple Pencil Adapter. Slut den anden ende af adapteren til din iPad ved hjælp af det USB-C-kabel, der fulgte med din iPad.

Du kan bruge din Apple Pencil igen, når den er opladet, og du tager stikket ud af adapteren.

Apple Pencil (1. generation) opladningsadapter til iPad (10. generation)

Du kan tjekke, hvor meget batteri der er tilbage på din Apple Pencil, mens du bruger den, ved at tilføje widgetten for batteriniveau Du skal bare skubbe fra venstre mod højre på hjemmeskærmen eller låseskærmen.