Hvis du har mistet din Apple TV Remote

Du kan finde din Apple TV Remote eller Siri Remote (2. generation) eller en nyere model ved hjælp af din iPhone. Du kan også bruge Apple TV Remote i Kontrolcenter eller udskifte din fjernbetjening.

Find din Apple TV Remote

Brug Apple TV Remote i Kontrolcenter

Udskift din Apple TV Remote

Find din Siri Remote eller Apple TV Remote (2. generation) og en nyere model ved hjælp af din iPhone

For at finde din fjernbetjening ved hjælp af din iPhone skal din iPhone have iOS 17 eller en nyere version, og dit Apple TV skal have tvOS 17 eller en nyere version.

1. Åbn Kontrolcenter på din iPhone.

• På iPhone X eller en nyere model: Skub ned fra øverste højre hjørne af skærmen.

• På iPhone SE, iPhone 8 og en tidligere model: Skub opad fra bunden af skærmen.

2. Tryk på Apple TV Remote.

3. Tryk på listen over enheder, og tryk derefter på Find ud for din mistede fjernbetjening.

ios-17-iphone-14-pro-control-center-remote-find
  4. Følg vejledningen på din iPhone for at finde din fjernbetjening. Cirklen på skærmen bliver større, og teksten skifter fra "langt væk", til "tæt på" og så til "her", når du kommer tættere på din fjernbetjening.

ios-17-iphone-14-pro-control-center-remote-finding-near

Brug Apple TV Remote i Kontrolcenter

Hvis du har mistet fjernbetjeningen til dit Apple TV 4K eller Apple TV HD, kan du indstille og bruge Apple TV Remote på din iPhone eller iPad.

Udskift din Apple TV Remote

• Hvis du har Apple TV 4K eller Apple TV HD, kan du bruge en Siri Remote (1. generation eller nyere), en Apple TV Remote (1. generation eller nyere) eller en Apple Remote.

• Hvis du har Apple TV (3. generation), skal du bruge en Apple Remote.

Læs mere om, hvordan du identificerer din Apple TV Remote.

Du kan købe en ny fjernbetjening til dit Apple TV fra Apple Online Store, Apple Store eller en anden forhandler. Eller find ud af, hvordan du bruger en netværksbaseret fjernbetjening til Apple TV.