FaceTime-kamera: "Kameraet bruges af et andet program"

FaceTime-kameraet kan kun bruges af ét program ad gangen. Du får muligvis vist beskeden "Kameraet bruges af et andet program", hvis du forsøger at foretage et videoopkald.

Følg disse trin, hvis ovenstående besked vises:

1. Luk alle programmer, der bruger FaceTime-kameraet. Hvis du ikke ved, hvilke programmer der bruger FaceTime-kameraet, skal du lukke alle åbne programmer. iChat, iMessage og PhotoBooth kan være nogle af de programmer, som bruger FaceTime-kameraet.

2. Åbn kun ét enkelt program, og brug FaceTime-kameraet.

3. Hvis problemet fortsætter, og du bruger et eksternt kamera, skal du fjerne tilslutningskablet fra computeren og kameraet, vente et øjeblik og derefter sætte kablet tilbage i kameraet og computeren (uden at trykke for hårdt).

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.