Om understøttelse af BIMI i Apple Mail

E-mails med brandlogoer er blevet digitalt certificeret. Det betyder, at afsenderen har opfyldt kravene til stærk sikkerhed og godkendelse.

I iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura 13 eller nyere versioner og på iCloud.com understøtter Apple Mail BIMI (Brand Indicators for Message Identification), som er en e-mailspecifikation, der gør det muligt at vise brandstyrede logoer.

De afsendere, der understøtter BIMI, skal opfylde en stærk standard for e-mailgodkendelse1 og demonstrere kontrol over deres brandlogoer.2 Hvis du vil se e-mails som digitalt certificerede, skal både afsenderen og din e-mailudbyder opfylde kravene i BIMI-standarden og kravene til appen Apple Mail.

Hvis afsenderen eller din e-mailudbyder ikke har opfyldt kravene, vises logoer i e-mails ikke i Apple Mail-klienter.

1. Dette omfatter brug af sikkerhedsstandarden DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance), som er et værktøj designet til at stoppe efterligning af domæner.

2. BIMI fungerer også med VMC'er (Verified Mark Certificates) og andre former for BIMI Evidence Documents for at verificere ejerskabet og ægtheden af et logo og logoets forbindelse til det pågældende domæne.