Om overførsel af tegninger i Noter til iOS 13 og iPadOS

I iOS 13 og iPadOS kan du se tegninger i appen Noter, som du har oprettet i en tidligere version af OS. Du skal dog opdatere tegningerne for at kunne redigere dem.

Du kan opdatere alle dine tegninger i en note ved at trykke på en tegning og derefter trykke på Opdater tegninger.

Når du har opdateret dine tegninger:

• På enheder med iOS 13 og iPadOS kan du og dine samarbejdspartnere redigere tegningerne.

• På enheder med tidligere versioner af OS kan du og dine samarbejdspartnere se, men ikke redigere tegningerne.

iPadOS kommer snart.

ios13-iphone-xs-notes-update-drawing-notification