Afspil lyd med høj samplingfrekvens på din Mac

Digital-til-analog-konverteren, der er indbygget i kompatible Mac-computere, understøtter samplingfrekvenser på op til 96 kHz.

Kompatible Mac-computere har en indbygget digital-til-analog-konverter af høj kvalitet, der kan konvertere op til 96 kHz digital lyd til analog lyd. Du kan slutte analoge enheder, f.eks. hovedtelefoner eller højttalere, direkte til stikket til hovedtelefoner på din Mac og overvåge din lyd i fuld opløsning uden at skulle bruge en ekstern digital-til-analog-konverter.

Hvis du vil indstille samplingfrekvensen for stikket til hovedtelefoner, skal du bruge appen Indstil lyd og MIDI, som findes i mappen Hjælpeapps i mappen Apps. Sørg for at slutte din enhed til stikket til hovedtelefoner. Gå til indholdsoversigten i Indstil lyd og MIDI, vælg Eksterne hovedtelefoner, og vælg derefter en samplingfrekvens i lokalmenuen Format. Du opnår de bedste resultater ved at matche samplingfrekvensen for stikket til hovedtelefoner med samplingfrekvensen for dit kildemateriale.

Kompatible Mac-computere

Disse Mac-computere har en indbygget digital-til-analog-konverter:

• iMac fra 2023

• MacBook Air fra 2022 eller en nyere model

• MacBook Pro fra 2021 eller nyere

• Mac mini fra 2023

• Mac Studio fra 2022 eller en nyere model

• Mac Pro fra 2023