Opdater din iPhone 5 for at fortsætte med at bruge App Store, iCloud, e-mail, nettet og andre tjenester

Fra og med d. 3. november 2019 er en iOS-opdatering påkrævet til iPhone 5, for at enheden kan give nøjagtige GPS-placeringer og fortsat bruge funktioner, der er afhængige af korrekt dato og klokkeslæt, inklusive App Store, iCloud, e-mail og søgning på nettet. Dette skyldes problemet med GPS time rollover (GPS-tidsskiftet), som begyndte at påvirke GPS-aktiverede produkter fra andre producenter d. 6. april 2019. Berørte Apple-enheder oplevede ikke problemer før d. 3. november 2019 kl. 00.00 UTC.

Opdatering af softwaren på din enhed

Hvis du ikke har opdateret din iPhone 5 før d. 3. november 2019, kan den ikke længere give nøjagtige GPS-placeringer eller bruge funktioner, der er afhængige af korrekt dato og klokkeslæt, herunder App Store, iCloud, e-mail og søgning på nettet. Du skal sikkerhedskopiere og gendanne enheden ved hjælp af en Mac eller pc for at kunne opdatere, da trådløse softwareopdateringer og iCloud-sikkerhedskopiering ikke længere virker.

Kontroller iOS-versionen på din enhed

Når du har opdateret din iPhone 5, kan du kontrollere, at din enhed er blevet opdateret:

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på Generelt, og tryk derefter på Om.

3. Kig efter nummeret ud for Softwareversion.

Nummeret på den opdaterede softwareversion skal være 10.3.4.

Læs mere

Læs, hvordan dette problem påvirker andre iPhone- og iPad-modeller.

Hvis du har opdateret din enhed, og du stadigvæk oplever problemer, kan du prøve disse artikler: