Hvis du ser fejl -54, når du synkroniserer med din computer

Hvis indholdet ikke synkroniseres, skal du konsolidere iTunes-biblioteksarkiverne og kontrollere, om der er registreret problemer med sikkerhedssoftware fra tredjepart.

Når du forsøger at synkronisere din iPhone, iPad eller iPod touch med din computer, får du muligvis vist følgende advarsel:

"iPhone [enhedsnavn] kan ikke synkroniseres. Der opstod en ukendt fejl (-54)".

Dette kan ske, hvis et arkiv på din computer eller iOS- eller iPadOS-enhed er låst. Klik på OK for at fortsætte synkroniseringen.

Hvis dit indhold ikke bliver synkroniseret, skal du gøre følgende:

Hvis du stadig får vist fejlen, skal du følge trinnene nedenfor.

Konsolider mediearkiverne på din computer

Mediearkiverne i appen Musik eller iTunes-biblioteket kan være gemt flere forskellige steder. Prøv at konsolidere dine arkiver i ét bibliotek.

Undersøg, om der er problemer med sikkerhedssoftware fra andre producenter

Software fra andre producenter, herunder sikkerhedssoftware, kan forstyrre synkroniseringen mellem din computer og din enhed. Skift indstillingerne for din sikkerhedssoftware, og se, om det løser problemet.

Synkroniser en lille mængde indhold

Synkroniser kun en lille mængde indhold ad gangen. Tilføj gradvist mere indhold, indtil du igen støder på fejlen. Dermed får du udpeget det indhold, der forårsager problemet.

Slet og download indhold igen

Hvis problemet opstår med indhold fra iTunes Store, skal du slette og downloade appsene igen og slette og downloade musikken igen. Eller du skal downloade appsene og downloade musikken direkte til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Slet og importer indhold igen

Hvis indholdet ikke stammer fra iTunes Store, skal du slette og dernæst importere indholdet igen fra den oprindelige kilde.

Fjern PDF-arkiver fra synkroniseringsprocessen

Dette problem kan opstå, når du prøver at overføre iTunes-appkøb eller overføre iTunes-musikkøb fra din iOS- eller iPadOS-enhed til din computer. Det kan også ske, når du forsøger at synkronisere med Apple Books, eftersom dette foregår ved samme proces. Hvis det er tilfældet, kan der være et problem med et PDF-arkiv gemt i appen Bøger på din iOS-enhed.

Brug funktionen Del i appen Bøger på din enhed for at e-maile PDF-arkivet til dig selv og løse problemet. Dette gemmer en kopi af PDF-arkivet på din e-mailkonto og deler det med den e-mailadresse, du vælger, hvorefter det kan tilgås fra din computer. Fjern derefter PDF-arkivet fra din enhed.