Find webadressen til indhold for at rapportere et problem

Hvis du vil rapportere et problem, skal du angive indholdets webadresse. Sådan finder du webadressen.

Find webadressen til en app i App Store

1. Gå til www.apple.com/dk.

2. Klik på forstørrelsesglasset øverst på webstedet. Søg efter den app, som du vil rapportere en bekymring for.

3. Gå til søgeresultaterne, og tryk eller klik på appen.

4. Hvis du vil kopiere webadressen på en Mac, skal du klikke på adresselinjen for at fremhæve webadressen og derefter bruge Kommando-C. Hvis du vil kopiere webadressen i App Store på en iPhone, skal du trykke på knappen Delknappen Del og derefter trykke på Kopier link.

Find webadressen til en podcastepisode, kanal eller en udsendelse

1. Åbn appen Podcasts.

2. Find episoden, kanalen eller udsendelsen.

3. Vælg knappen Flere Indstillinger knappen Flere indstillinger .

4. Vælg Kopier link.

Find webadressen til en bog eller lydbog

1. Åbn appen Bøger.

2. Find bogen eller lydbogen.

3. Vælg knappen Flere Indstillinger knappen Flere indstillinger .

4. Vælg knappen Del knappen Del .

Find webadressen til delt indhold fra iCloud

Du vil måske rapportere et problem vedrørende delt indhold fra Fotos, Kalender, Noter, Påmindelser, Pages, Numbers, Keynote eller iCloud Drive. Hvis du vil rapportere indhold, der er blevet delt med dig, skal du indtaste det link, du har modtaget, i feltet for webadresser på formularen til rapportering af ulovligt indhold.