Knyt Apple-abonnementer fra din mobiloperatør eller en anden udbyder til dit Apple-id

Hvis dit abonnement hos mobiloperatøren eller en anden udbyder indeholder et abonnement på en Apple-tjeneste, skal du knytte dit abonnement til dit Apple-id for at få adgang til tjenesten.

Sådan knytter du et Apple-abonnement til dit Apple-id

1. Din mobiloperatør eller en anden udbyder sender dig muligvis en tekstbesked, e-mail eller et andet link for at oprette forbindelse til dit abonnement. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke modtager et link fra din mobiloperatør.

2. Åbn linket.

3. Følg trinnene på skærmen for at logge ind med dit Apple-id og tilknytte abonnementet. Hvis du får vist en besked med teksten "Dette abonnement er allerede tilknyttet et andet Apple-id", skal du kontakte Apple-support for at fjerne tilknytningen af dit Apple-id.

• Hvis du har en telefon med dobbelt SIM, kan du tilknytte Apple-abonnement på dit standardnummer.

Hvis du ikke modtager et link fra din mobiloperatør eller en anden udbyder

Mobiloperatører eller andre udbydere kan have forskellige måder at hjælpe dig med at knytte dit abonnement til dit Apple-id. Prøv at åbne den app, som abonnementet er til. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du opretter forbindelse til dit abonnement, skal du kontakte din mobiloperatør eller anden udbyder for at få support.

Hvis dit abonnement er fra en mobiloperatør

1. På din iPhone eller iPad: Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på dit navn.

3. Tryk på Abonnementer.

4. Rul, indtil du kan se navnet på din mobiloperatør, og tryk derefter på det.

5. Hvis du stadig ikke kan finde en knap eller et link til at tilknytte dit abonnement, skal du kontakte mobiloperatøren.

Hvis du allerede har et abonnement fra Apple

Hvis du har abonnement på Apple Music, Apple One eller et andet Apple-abonnement via Apple og mobiloperatøren eller en anden udbyder, skal du opsige et af dine abonnementer. Du kan opsige dit abonnement fra Apple. Eller du kan opsige dit abonnement hos mobiloperatøren eller den anden udbyder.

Abonnementer på Apple-tjenester tilbydes via nogle mobiloperatører og andre udbydere og er kun tilgængelige i visse lande og områder. Kontakt mobiloperatøren eller den anden udbyder for at få flere oplysninger.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.