Om sikkerhedsindholdet i Safari 16.6.1

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Safari 16.6.1.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Af hensyn til vores kunders sikkerhed videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden Apple-sikkerhedsudgivelser.

Apples sikkerhedsdokumenter henviser om muligt til sikkerhedsrisici med et CVE-ID.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

Safari 16.6.1

Udgivet 21. september 2023

WebKit

Fås til: Big Sur og macOS Monterey

Effekt: Behandling af webindhold kan medføre kørsel af vilkårlig kode. Apple er opmærksom på, at dette problem kan være blevet aktivt udnyttet i tidligere versioner af iOS fra før iOS 16.7.

Beskrivelse: Problemet blev løst ved forbedrede kontroller.

WebKit Bugzilla: 261544

CVE-2023-41993: Bill Marczak fra The Citizen Lab på The University of Toronto's Munk School og Maddie Stone fra Google's Threat Analysis Group