Sådan forbereder du din iPad til Apple Trade In

Hvis du valgte at ombytte din iPad, da du købte et Apple-produkt, modtager du et ombytningssæt med alt det, du skal bruge for at sende din iPad til Apple. Hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, leveres der et ombytningssæt til dig, eller du kan afhente det på et angivet sted.

Kunder i Asien og Stillehavsområdet skal kun følge trinnene i afsnittene Inden du returnerer din iPad og Returner din iPad.

Inden du returnerer din iPad

1. Sikkerhedskopier din iPad.

2. Du skal fjerne din iPad fra listen over enheder, der er knyttet til dit Apple-id, før du sender den.

3. For at beskytte dine data skal du slette din iPad.

4. Skift SIM-kortet fra din gamle iPad til din nye iPad, hvis den bruger et.

5. Fjern alle skærmbeskyttere og etuier. Hvis disse emner er inkluderet i kassen, genbruges de og kan ikke returneres til dig.

Pak din iPad

Vigtigt! Du skal starte en separat ombytning for hvert produkt, du vil ombytte, og du skal pakke hvert ombytningsprodukt i en separat kasse. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du ombytter eller genbruger dit Apple-produkt, online.

Hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, skal du fortsætte til afsnittet Returner din iPad til Apple for dit land eller område.

1. Fjern indsatsen i papkassen. Fold alle flapperne ud for at løsne plastikhylsteret, der er fastgjort til indsatsen i papkassen.

2. Anbring din enhed midt i plastikhylsteret med forsiden nedad.

ipad-tradein-step2-v1
  3. Fold sideflapperne ned igen for at stramme plastikhylsteret rundt om din enhed.

ipad-tradein-step3-v1
  4. Fold endeflapperne op igen, så indsatsen passer tilbage i kassen.

ipad-tradein-step4-v1
  5. Placer den foldede indsats tilbage i kassen. (Du skal ikke inkludere yderligere produkter eller tilbehør, herunder dit SIM-kort. Hvis du sender andre produkter i pakken, kan vi ikke returnere dem til dig.)

ipad-tradein-step5-v1
  6. Luk forsendelseskassen.

ipad-tradein-step6-v1
  7. Forsegl kassen med tape, og send den til Apple.* Hvis der er klæbet et batterimærke på ydersiden af kassen, skal du sikre, at du ikke sætter tape over batterimærket.

ipad-tradein-step7-v2
  8. Dæk hele den originale forsendelsesmærkat på æsken med den medfølgende returforsendelsesmærkat.

* Apple er ikke ansvarlig for skader, der måtte opstå under forsendelsen.

Returner din iPad til Apple

Vælg land eller område:

USA og Canada

Australien

Kina, fastlandet

Hongkong

Japan

Korea

Taiwan

Vietnam

USA og Canada

1. Find navnet på kureren på returforsendelsesmærkaten.

2. Gå til kurerens websted for at finde et afleveringssted.

-FedEx

-UPS

3. Få en kvittering af kureren.

4. Du kan se statussen for din indlevering ved at klikke på linket i den e-mail, der indeholder forsendelsesoplysninger om din nye enhed.

Australien

1. Vælg planlagt afhentning, eller aflever enheden på et anvist sted. Hvis du vælger afhentning, leveres der et ombytningssæt til dig, inden kureren afhenter det. Hvis du vælger aflevering, vil ombytningssættet være tilgængeligt på afleveringsstedet.

2. Få en kvittering af kureren.

3. Du kan se statussen for din indlevering ved at klikke på linket i den e-mail, der indeholder forsendelsesoplysninger om din nye enhed.

Kina, fastlandet

Kureren medbringer et ombytningssæt til afhentning af din iPad.

1. Få en kvittering af kureren.

2. Du kan se statussen for din indlevering ved at klikke på linket i den e-mail, der indeholder forsendelsesoplysninger om din nye enhed.

Hongkong

1. Vælg planlagt afhentning, eller aflever enheden på et anvist sted. Hvis du vælger afhentning, medbringer kureren et ombytningssæt til afhentning af din iPad. Hvis du vælger aflevering, vil ombytningssættet være tilgængeligt på afleveringsstedet.

2. Få en kvittering af kureren.

3. Du kan se statussen for din indlevering ved at klikke på linket i den e-mail, der indeholder forsendelsesoplysninger om din nye enhed.

Japan

Kureren medbringer et ombytningssæt til afhentning af din iPad.

1. Få en kvittering af kureren.

2. Du kan se statussen for din indlevering ved at klikke på linket i den e-mail, der indeholder forsendelsesoplysninger om din nye enhed.

Korea

Du får leveret et ombytningssæt til aflevering.

1. Aflever din enhed på det anviste sted.

2. Få en kvittering af kureren.

3. Du kan se statussen for din indlevering ved at klikke på linket i den e-mail, der indeholder forsendelsesoplysninger om din nye enhed.

Taiwan

Kureren medbringer et ombytningssæt til afhentning af din iPad.

1. Få en kvittering af kureren.

2. Du kan se statussen for din indlevering ved at klikke på linket i den e-mail, der indeholder forsendelsesoplysninger om din nye enhed.

Vietnam

1. Vælg planlagt afhentning, eller aflever enheden på et anvist sted. Hvis du vælger afhentning, medbringer kureren et ombytningssæt til afhentning af din iPad. Hvis du vælger aflevering, vil ombytningssættet være tilgængeligt på afleveringsstedet.

2. Få en kvittering af kureren.

3. Du kan se statussen for din indlevering ved at klikke på linket i den e-mail, der indeholder forsendelsesoplysninger om din nye enhed.

© 2023 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, iPad og iTunes er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. AppleCare er et servicemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. Andre produkt- og virksomhedsnavne, der er nævnt i dette dokument, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.