Brug Apple-hovedtelefoner med ledning

Læs om Apple-hovedtelefoner med ledning.

No alt supplied for Image

Denne side indeholder hjælp til Apple-hovedtelefoner med ledning. Du kan også få hjælp til AirPods – Apples trådløse øretelefoner.

Apple EarPods (USB-C)

No alt supplied for Image

For at bruge Apple EarPods (USB-C) skal du bruge en iPhone, iPad eller anden enhed, der har et USB-C-stik.

Apple EarPods med Lightning-stik

No alt supplied for Image

Hvis du vil bruge Apple EarPods med Lightning-stik, skal du have en iPhone, iPad eller iPod touch med Lightning-stik og iOS 10 eller en nyere version.

Apple EarPods med Lightning-stik understøttes ikke af iPod nano eller andre enheder, der har iOS 9 eller en tidligere version.

Apple EarPods med 3,5 mm hovedtelefonstik

No alt supplied for Image

Apple EarPods med 3,5 mm hovedtelefonstik understøttes af iPhone-, iPad- og iPod-modeller, der har et 3,5 mm stik til hovedtelefoner. Øretelefonerne kan også bruges med andre produkter, der har et 3,5 mm standardstik til hovedtelefoner.

Apple In-Ear-øretelefoner med fjernbetjening og mikrofon

No alt supplied for Image

Apple In-Ear-øretelefoner med fjernbetjening og mikrofon understøttes af iPhone-, iPad- og iPod-modeller, der har et 3,5 mm stik til hovedtelefoner. Øretelefonerne kan også bruges med andre produkter, der har et 3,5 mm standardstik til hovedtelefoner.

Lightning til 3,5 mm jack-mellemstik til hovedtelefoner

No alt supplied for Image

Med Lightning til 3,5 mm jack-mellemstik til hovedtelefoner kan du tilslutte 3,5 mm-øretelefoner og andre enheder til en iPhone, iPad eller iPod touch, der har et Lightning-stik. Din iOS-enhed skal også have iOS 10 eller en nyere version.

Sæt din Lightning til 3,5 mm jack-mellemstik til hovedtelefoner i Lightning-stikket på din iOS-enhed, og sæt den anden ende i dine øretelefoner.

USB-C til 3,5 mm jack-mellemstik til hovedtelefoner

No alt supplied for Image

Med USB-C til 3,5 mm jack-mellemstik til hovedtelefoner kan du tilslutte 3,5 mm hovedtelefoner og andre lydenheder til en USB-C-port.

Sæt dit USB-C til 3,5 mm jack-mellemstik til hovedtelefoner i USB-C-porten på din enhed, og sæt den anden ende i dine hovedtelefoner.

Læs mere

• Hvis du har sluttet to hovedtelefoner til en iOS-enhed og brugt både 3,5 mm stikket til hovedtelefoner og Lightning-stikket, afspilles lyden kun fra det sidst tilsluttede sæt øretelefoner.

• Når du bruger Apple-hovedtelefoner med ældre Apple-produkter, kan du muligvis godt høre lyden, men du kan ikke bruge andre funktioner. Det er f.eks. ikke alle iPod-modeller, der understøtter regulering af lydstyrke eller brug af afspilningsknapper, når du har tilsluttet et par Apple EarPods med 3,5 mm hovedtelefonstik.

• Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis dine hovedtelefoner ikke fungerer med din iPhone, iPad eller iPod touch.

• Få hjælp med Beats-produkter.