Apple DVD Player 3.1.1 till Mac OS X

Systemkrav:

• Blue and White Power Mac G3 and Power Mac G4 systems with PCI-based graphics.

• Mac OS 10.1.2 or greater

Arkivstørrelse: 5 MB

Hent

DVD Player 3.1.1 indeholder funktioner til DVD-mediefremstilling, inklusive mulighed for at vælge og afspille indholdet af en 'VIDEO_TS'-mappe fra en lokal enhed.

Opdateringen indholder også understøttelse til valg og afspilning af DVD-indhold via AppleScript. En instruksmenu gør det let at tilføje og afvikle specielle instrukser. Derudover indeholder opdateringen et nyt bredt format til infovinduet og forbedringer af stabiliteten.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어