MacBook Air SMC-firmwareopdatering v1.5

Systemkrav:

• OS X 10.7.4 og nyere versioner

• OS X 10.8 og nyere versioner

Arkivstørrelse: 698 KB

Hent

Denne opdatering løser flere problemer med vågeblus/afbrydelse af vågeblus og forbedrer stabiliteten på MacBook Air (modeller fra medio 2012) og anbefales til alle brugere af OS X v10.7.4. Den slår også Power Nap-understøttelse til for brugere af OS X v10.8 og nyere versioner.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어