Hent - Sikkerhedsopdatering 2018-001 (Sierra)

Systemkrav: macOS 10.12.6

Arkivstørrelse: 766,6 MB

Hent

Sikkerhedsopdatering 2018-001 anbefales til alle brugere og forbedrer sikkerheden i macOS.

Der er detaljerede oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

Se denne artikel for at få flere oplysninger om, hvordan du kontrollerer, at denne download er ægte.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어