MacBook Air EFI-firmwareopdatering 1.1

Systemkrav: Mac OS X 10.5.5

Arkivstørrelse: 2,4 MB

Hent

Denne opdatering forbedrer stabiliteten på MacBook Air-computere.

Når firmwareopdateringen er gennemført på din Mac, vil Boot ROM-versionen være:

MBA21.0075.B03

Du kan få flere oplysninger om denne opdatering ved at besøge dette websted: http://support.apple.com/kb/HT3260?viewlocale=da_DK

Du kan få flere oplysninger om opdateringen ved at besøge dette websted: OS X Mountain Lion: Firmwareopdateringer vises gentagne gange i Mac App Store

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어