iMac EFI-firmwareopdatering 1.2

Systemkrav:

• Mac OS X 10.4.10 eller en nyere version

• iMac (ultimo 2006)

Arkivstørrelse: 3,9 MB

Hent

Denne opdatering forbedrer ydeevnen og driftsikkerheden i Intel Core 2 Duo-processorer og retter problemer med Boot Camp på iMac-computere.

Når firmwaren er installeret på computeren, bliver dens BootROM-version en af følgende:

IM51.0090.B09

IM52.0090.B09

IM61.0093.B07

Du kan bruge Systemprofil til at kontrollere, hvilken version af BootROM der er installeret på computeren.

Du færdiggør firmwareopdateringen ved at følge instruktionerne i opdateringsprogrammet (/Programmer/Hjælpeprogrammer/iMac EFI Firmware Update.app). Opdateringsprogrammet starter automatisk, når installeringsprogrammet lukker.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어