Firmwareopdatering 7.6.4 til AirPort-baser

Systemkrav:

Denne opdatering fås til alle 802.11n-Wi-Fi-baser fra Apple – herunder AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule. Opdateringen indeholder rettelser, der:

• løser et problem, der kan udløse en meddelelse fra AirPort Time Capsule om, at sikkerhedskopieringsdisken er i brug

• løser et problem, der kan medføre en IPv6-tunnelfejl

• løser et problem, der kan medføre, at Wi-Fi-forbindelsen til iOS-enheder midlertidigt afbrydes

Bemærk: Denne firmwareopdatering er til alle AirPort-baser med 802.11n.

Flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses her: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

Yderligere oplysninger om firmwareopdateringer til AirPort-base – blandt andet med vejledning i installering af opdateringerne – kan ses i følgende artikel: http://support.apple.com/kb/HT1218?viewlocale=da_DK

Yderligere oplysninger om brug af AirPort-produkter kan ses på produktsupportsiden på: http://www.apple.com/dk/support/airport/

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어