MacBook Pro SMC-firmwareopdatering 1.3

Systemkrav:

• Mac OS X version 10.4.11 eller en nyere version

• Mac OS X version 10.5.7 eller en nyere version

Arkivstørrelse: 833 KB

Hent

Denne SMC-firmwareopdatering justerer ventilationen på MacBook Pro computere (15" og 17") når de bruges ved høj arbejdsbyrde.

Opdateringsprogrammet installeres i mappen /Programmer/Hjælpeprogrammer og starter automatisk. Følg instruktionerne i opdateringsprogrammet, for at færdiggøre opdateringsprocessen.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어