Supplerende opdatering 1.0 til OS X Yosemite 10.10.3

Systemkrav: OS X Yosemite 10.10.3 14D131

Arkivstørrelse: 1,8 MB

Hent

Supplerende opdatering til OS X Yosemite 10.10.3 retter et problem med en videodriver, der kunne forhindre Mac i at starte, når visse programmer, der optager video, var aktive.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Udgivelsesdato: